TEHOKKUUTTA TUOTANTOON PROFICANIN KULJETINJÄRJESTELMIEN AVULLA

Yli 20 vuoden laitevalmistuskokemuksen myötä olemme kehittäneet oman kuljetintuoteperheen.

Näiden hyväksi todettujen vakiomallien avulla jokaista kuljetinta ei tarvitse aina suunnitella alusta asti ja se näkyy hinnassa asiakkaamme eduksi.

Tuoteperheemme kuljettimien rakenne hyödyntää NORCAN-vakiokomponentteja sekä korkealaatuiseksi osoittautuneita omavalmisteisia osia. Meille laatu tarkoittaa sitä, että kuljettimet ovat pitkäikäisiä ja kestäviä ja niiden huolto- ja kunnossapitotarve on vähäistä.

Koekäytämme kuljettimet aina ennen toimitusta.

OMAT KULJETINMALLIMME:

HIHNAKULJETTIMET

KOLAKULJETTIMET

RULLAKULJETTIMET

 

 

Kuljetinjärjestelmät kustannustehokkaasti Proficanilta.

 

 

SUURET JA PIENET ERÄT, AUTOMAATIOLLA TAI ILMAN, KAIKKI ONNISTUU

 

Valmistamme kuljettimia kaikkiin kappaleenkäsittelyn tarpeisiin, kuten syöttämiseen, purkamiseen, lajittelemiseen tai siirtämiseen.

Olipa kyse sitten kuljettimista, joita käytetään kymmenten grammojen siirtämiseen tai sitten satojen kilojen siirto- tai kääntökapasiteetista, niin meiltä löydät kuljetinratkaisun.

Kuljetinvalikoimaamme kuuluvat

 • Hihnakuljettimet
 • Rullakuljettimet
 • Moduulihihnakuljettimet
 • Sivusiirtokuljettimet jonopainejarrulla tai ilman
 • Ketjukuljettimet

Tarjoamme sekä kestävät kuljetusjärjestelmät, joissa vaaditaan osittaista automaatiota tai manuaalisia työpisteitä että kuljetinratkaisut sellaisiin järjestelmiin, joissa vaaditaan suuria määriä, lyhyitä sykliaikoja ja täyttä automaatiota.

PROFICANIN KULJETINJÄRJESTELMÄT TAIPUVAT MONEEN TEOLLISUUTEEN ja tilaan

Kuljettimet suunnitellaan aina käyttöympäristöön sopivaksi. Valmistuskapasiteettia löytyy useammalle teollisuuden alalle.

Proficanin koetestatut kuljetinjärjestelmät mahdollistavat taloudelliset kuljetusratkaisut, sillä kuljetinjärjestelmä mitoitetaan tarpeen mukaan lähes mihin tahansa käyttösovellukseen sopiviksi.

Kattavampien kuljetinjärjestelmien ohella valmistamme myös yksittäisiä kuljettimia, jolloin voimme tarjota ratkaisun niin pieneen kuin isompaankin kuljetintarpeeseen.

Nousevat, laskevat ja kaarevat kuljettimet mahdollistavat monitoimistenkin kuljetinkokonaisuuksien valmistamisen tilaan kuin tilaan. Tilauksesta saatavilla myös kappaleen kääntölaitteita kuljetinlinjaan. Toimitamme myös tuotantokonesuojat sekä turva-aidat tarvittaessa.

 

 

 

Kestävät kuljetinjärjestelmät teollisuuteen Proficanilta!

 

LAADUKAS JA KESTÄVÄ KULJETINJÄRJESTELMÄ NOPEALLA AIKATAULULLA

Valmistamme kuljettimet aina tarpeisiin räätälöitynä ja kustannustehokkaasti, sillä meillä on vankka yli 20 vuoden kokemus erilaisten räätälöityjen kuljetinjärjestelmien toteutuksesta.

Hyvän tuote- ja sovellustuntuman ansiosta olemme kehittäneet myös oman kuljetintuoteperheen. Hyväksi todettujen vakiomallien avulla jokaista kuljetinta ei tarvitse suunnitella alusta asti, joten isommatkin kuljetinjärjestelmät ovat nopeasti toteutettavissa.

Kuljetintuoteperheen valikoimaan kuuluvat

PITKÄIKÄISTÄ TEHOKKUUTTA TUOTANTOON SUOSITUILLA KULJETTIMILLA KULJETINTUOTEPERHEESTÄMME

Verkkokaupassa kuljetintuoteperheen mallit ovat nimetty seuraavien ominaisuuksien mukaan:

BC : Belt Conveyor, eli hihnakuljetin
RC : Roll Conveyor, eli rullakuljetin
MC : Module Conveyor, eli moduulihihnakuljetin

Tämän lyhenteen jälkeen kuljettimien nimissä tuleva numero tarkoittaa veto- ja taittotelan halkaisijaa. Kuljettimen nimen viimeinen kirjainlyhenne kuvaa moottoria.

RM : Rullamoottori, moottori ja vaihde ovat yhden tai useamman rullan sisällä ja veto muihin rulliin tapahtuu moniurahihnan välityksellä.
DM : Drum Motor, eli rumpumoottori. Vetotelan sisällä on moottori ja vaihde.
GM : Gear Motor, eli kuljettimen ulkopuolella oleva kierukkavaihde ja oikosulkumoottori.

 

 

 

Myös nousevat kuljetinjärjestelmät.

 

 

 

 

VALMISTUSKAPASITEETTIA LÖYTYY USEAMMALLE TEOLLISUUDEN ALALLE

Meiltä saat siis tilattua kattavat kuljetinjärjestelmät tuotantolinjoihin, joissa vaaditaan automaatiota tai yksittäisiä kuljettimia työpisteisiin.

Kuljettimemme mahdollistavat taloudelliset kuljetusratkaisut, sillä kuljetinjärjestelmämme mitoitetaan tarpeen mukaan lähes mihin tahansa käyttösovellukseen sopiviksi.

MYÖS NOUSEVAT, LASKEVAT JA KAAREVAT KULJETTIMET

Nousevat, laskevat ja kaarevat kuljettimet mahdollistavat monitoimisten kuljetinkokonaisuuksien valmistamisen tilaan kuin tilaan. Tilauksesta on saatavilla myös kappaleen kääntölaitteita kuljetinlinjaan. Toimitamme myös tuotantokonesuojat sekä turva-aidat tarvittaessa.

Tutustu kuljetintuoteperheeseemme ja räätälöidään niistä sinulle sopiva malli!

 

SUOSITUIN KULJETINtuoteperheen kuljetinMALLIMME ON HIHNAKULJETIN BC-50-GM

Suosituin hihnakuljettimemme on BC-50-GM. Tähän kuljettimeen yleisemmin valittu hihnamateriaali on pvc, mutta myös muita vaihtoehtoja löytyy runsaasti.

Tässä hihnakuljettimessa on veto- ja taittotelan halkaisija 50 mm. Hihnakuljettimen maksimi kantokyky on noin 50 kg kuormille. Tätä suuremmat kuormat tarkastellaan tapauskohtaisesti.

BC-50-GM-kuljettimen suosion syynä on edullisuus ja sopivuus monenlaisten kappaleiden siirtoon.

Kuten kaikissa kuljettimissa niin myös tässä kuljettimen pituus ja leveys on räätälöitävissä. Myös kuljettimen jalkarakenteet valmistetaan käyttökohteen mukaan, suoraan, vinoon tai kokonaan ilman jalkoja. Jyrkästi nousevassa kuljettimessa voidaan käyttää kolahihnaa.

 

 

 

 

 

 

Jätä tarjouspyyntö kätevän lomakkeen avulla

Jokaisen kuljettimen tuotesivulta löytyy tilauslomake, jolla voit lähettää meille tarjouspyynnön kuljettimesta omien mittojen ja ominaisuuksien mukaan.

Esimerkiksi yllämainitun suosituimman hihnakuljettimen tilauslomakkeessa voit määrittää seuraavat ominaisuudet:

 • kuljetinhihnan pituus
 • hihnan leveys
 • korkeus
 • nopeus ja
 • siirrettävän kappaleen paino.
 • Lisätietoihin voit merkata siirrettävän kappaleen kuljettimen kannalta oleellisia tietoja sekä kuljettimen mahdollinen liityntä muihin koneisiin.

Optiona voit valita PVC- tai PUR-hihnan, kaiteet, sähkökeskuksen, nopeussäätöpotenttiometrin ja ulkoisen nopeusnäytön. Lisätietoja-kohtaan voit täydentää ja kysyä muista vaihtoehdoista.

Kuljetintuoteperheemme vakiomallien valikoima on laaja. Kuljettimien mallit, kuvat ja tiedot ovat nähtävillä verkkokaupassamme. Tutustu ja jätä tarjouspyyntö samantien!

OTA YHTEYTTÄ!

Tarjoamme mielellämme 20 vuoden aikana saadun kokemuksemme käyttöönne oikeanlaisten alumiiniprofiilien ja -rakenteiden suunnittelemisessa tai tilaamisessa. Ota yhteyttä!


  Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.