konesuojat ja Suojarakenteet teollisuuteen

 

Koneturvallisuuden ja työturvallisuuden standardit ohjaavat tekemistä ja tuovat turvaa teollisuuden työntekijöille. Koneiden aiheuttamat mahdolliset riskit pyritään minimoimaan erilaisilla laitesuojauksilla ja turva-aidoilla. 

Turvallisuusstandardit eivät siis koske ainoastaan koneita, vaan myös niihin liitettäviä konesuojia, suoja-aitoja ja kulkuaukkoja. Lue lisää tästä ja konesuojista.

Turvallinen kone suojaelementteineen estää tapaturmia sekä pitää työskentelyn mielekkäänä ja turvallisuusasetusten mukaisena.

 

Suojarakenteet teollisuuteen.

Proficanin suojarakenteilla järkevät ratkaisut tuotantotilojen haasteisiin

 

NORCAN-profiilijärjestelmän avulla valmistamme nopealla aikataululla laadukkaat ja helposti asennettavat sarana-, taite- ja liukuovet, suojaseinät sekä muut suojarakenteet (esimerkiksi työstökonesuojia sekä muita laitesuojia) mittojesi mukaan.

Valmistamme myös suojarakennekokonaisuuksia tilauksesta. Lue lisää suojarakenteistamme.

Suljettujen profiilien avulla suojarakenteet sopivat myös laboratorio-, elintarvike-, lääke- ja puhdastilasovellutuksissa. Ovet, suojaseinät ja muut suojarakenteet voidaan räätälöidä sovelluksesi tarvitsemaan materiaaliin.

 

Tutustu myös turva-aita- sekä lasersuoja-ratkaisuihimme!

Ota yhteyttä!

Tarjoamme mielellämme yli 20 vuoden kokemuksemme käyttöönne oikeanlaisen alumiiniprofiilirakenteen suunnittelemisessa tai tilaamisessa.

Lähetä yhteydenottopyyntö ja palaamme asian mahdollisimman pian!


    Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.