ALUMIINIPROFIILIt nopealla toimituksella!

Olemme NORCAN alumiiniprofiilien ainoa suomalainen maahantuoja ja jälleenmyyjä. Kaikki alumiiniprofiilimme näet verkkokaupastamme.

TOIMITUS JA TYÖSTÖT

Alumiiniprofiilit toimitetaan kuuden metrin varastopituuksina tai asiakkaan sa­hauslistan mukaisesti mittaan sahattuina. Sahattuihin profiileihin voidaan myös työs­tää tarvittavat poraukset ja kierteet (myös erikoistyöstöt), jolloin asiakkaan työksi jää pelkkä kokoonpano. Ilmoita tilauksen yhteydessä, millaisena haluat alumiiniprofiilisi.

NOPEASTI KULJETUKSEEN

Varastoimme kaikki NORCAN alumiiniprofiilit sekä -komponentit omassa varastossa Kalajo­ella, jonka ansiosta saamme perustoimitukset erittäin nopeasti kuljetukseen.

 

Ota yhteyttä!

 

Alumiiniprofiilit tuote-esittelyseinällä.

 

Aluminiiprofiilien sahaus Proficanilta.

ALUMIINIPROFIILIEN TOIMITUKSET JA TYÖSTÖT

Toimitamme kaikki NORCAN -alumiiniprofiilit ja komponentit suoraan varastostamme isompina tai pienempinä erinä, mittaan sahattuna tai valmiina kokoonpanoina. Alumiiniprofiilimme ovat saatavilla puolivalmiina tai rakennussarjana, täysin piirustusten mukaisesti.

  • Toimitamme alumiiniprofiilit kuuden metrin varastopituuksina tai asiakkaan sa­hauslistan mukaisesti mittaan sahattuina.
  • Sahattuihin profiileihin voidaan myös työs­tää tarvittavat poraukset ja kierteet, jolloin asiakkaan työksi jää pelkkä kokoonpano.

Toimituskokonaisuutta voidaan laa­jentaa tarpeen mukaan. Ra­kenne voidaan toimittaa esimerkiksi ko­koonpantuna ja varusteltuna runkona. Lisäämällä kokoonpantuun runkoon mekaniikkaa ja automaatiota toimituk­seen voidaan saattaa valmis kone tai laite.

Kerro meille mitat ja työstötarpeet niin me toimitamme!

MYÖS ERITTÄIN TARKAT JA MONIPUOLISET ERIKOISTYÖSTÖT ONNISTUU

Tarvittaessa alumiiniprofiileille voi tehdä erikoistyöstöjä uudella profiileille räätälöidyllä CNC-työstökoneellamme. Uusittu työstökone tuo paremmat mahdollisuudet tarkempien ja monipuolisempien työstöjen tekemiseen.

ALUMIINIPROFIILIRAKENTEET

Alumiiniprofiilit rakenteissa, täältä näet esimerkkejä valmistamistamme alumiiniprofiilirakenteista.

 

 

Ota yhteyttä!

 

Proficanilta myös alumiiniprofiilien erikoistyöstöt.

 

Alumiiniprofiilit nopealla toimituksella suomalaiselta alumiiniprofiilitoimittajalta, Proficanilta.

ALUMIINIPROFIILIT ENTISTÄ NOPEAMMALLA TOIMITUKSELLA

 

Keväällä 2022 valmistuivat Proficanin uudet tuotantotilat. Isompien tilojen toivottiin tuovan tehokkuutta ja nopeutta tuotantoon, ja nyt noin puolen vuoden käytön jälkeen voimme tyytyväisenä todeta sen pitävän paikkansa.

Uusituissa tiloissa, uusituilla laitteilla saamme alumiiniprofiilien perustoimitukset entistä nopeammalla toimituksella. Laita meille mitat ja piirustukset ja toimitamme alumiiniprofiilit pikimmiten matkaan, yleensä 2-5 arkipäivässä. Pikatoimitukset ovat myös pyydettäessä mahdollisia.

UUSIEN TUOTANTOTILOJEN MYÖTÄ ALUMIINIPROFIILITUOTANTOMME ON NYT VIILATTU TÄYTEEN POTENTIAALIIN

Kaikki alumiiniprofiilit ja komponentit löytyvät omasta, tilavasta ja hyvässä järjestyksessä olevasta varastostamme, jonka ansiosta saamme tilatut alumiiniprofiilit nopeasti työstöön ja kuljetukseen.

Lisääntynyt tilan määrä, optimoitu työlinjasto sekä uudet laitteet mahdollistavat useamman projektin ja tilauksen yhtäaikaisen valmistamisen.

 

Alumiiniprofiilien automaattivarasto 2022.

NORCAN alumiiniprofiilijärjestelmään voit tutustua

>>NORCAN alumiiniprofiilijärjestelmä<<

 

TAI

 

>>Lataamalla esitteen<<

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä!

Tarjoamme mielellämme yli 20 vuoden kokemuksemme käyttöönne oikeanlaisen alumiiniprofiilirakenteen suunnittelemisessa tai tilaamisessa.

Lähetä yhteydenottopyyntö ja palaamme asian mahdollisimman pian!


    Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.