Lineaariakselit teollisuuteen

 

Valmistamme NORCAN-järjestelmän lineaarijohteista lineaariakseleita sekä näiden lisäksi itse suunniteltuja PR lineaariakseleita teollisuuden eri käyttökohteisiin kevyiden ja raskaiden lastien liikutteluun. 

Jätä tarjouspyyntö jokaisesta lineaariakselista kätevästi lomakkeella

Verkkokaupassamme on jokaiselle lineaariakselilla oma tuotesivu, josta löydät akselikohtaisesti räätälöidyn tilauslomakkeen, jonka kautta voit lähettää meille tarjouspyynnön.

Tutustu alta liikeakseleihimme ja laita tarjouspyyntö. Tilauslomake on nimestään huolimatta vasta tarjouspyyntö ja se löytyy siis jokaisen tuotteen omalta tuotesivulta. Tarvittaessa autamme suunnittelussa, joten laita vain rohkeasti tarjouspyyntöä tulemaan tai ota yhteyttä suoraan!

 

Ota yhteyttä!

 

Lineaariakseli Norcan vakiomallistosta.

Norcan lineaariakselit

Norcanin vakiomallit tarkoittavat sitä, että kaikki lineaariakselin osat ovat Norcan-järjestelmästä. Valmistamme nämä lineaariakselit haluttuun pituuteen tilauksesta.

Tästä pääset tutustumaan NORCAN vakiomalleihin, eli NAP- ja K12-järjestelmiin, jotka ovat tarkoitettu teollisuuden kevyempään käyttöön.

 

Norcan lineaariakselit kevyempään käyttöön.

PR lineaariakselit

Nämä lineaariakselit ovat tarkoitettu raskaampaan käyttöön kuin Norcan malliston liikeakselit.

Tästä pääset tutustumaan tähän itsesuunnittelemaamme PR-mallistooon, joka on tarkoitettu raskaaseen ja tarkkuutta vaativaan käyttöön.

 

PR Lineaariakselit raskaampaan käyttöön.

Kaikki lineaariakselimme nähtävillä verkkokaupassamme tällä sivulla.

Lineaariakseleiden osat myös omassa kategoriassaan.