LASERSUOJAT JA SUOJAKOTELOT LASERMERKINTÄLAITTEILLE ALUMIINIPROFIILIRUNGOSTA

Valmistamme alumiiniprofiilista myös suojakotelot sekä isommat lasersuojat kappalemerkintään tai läpisyötettävällä rakenteella esimerkiksi kaapeli- ja putkimerkintään.

Vuosien valmistuskokemuksemme myötä olemme merkittävä lasersuojavalmistaja Suomessa.

 

Lasersuojan tai suojakotelon suojarakenne-esimerkki Proficanilta.

 

Suojakoteloiden kappalesyötöt.

SUOJAKOTELOIDEN KAPPALESYÖTÖT

Olemme valmistaneet lasermerkintälaitteiden suojakoteloita erilaisten kappaleiden merkintään, kuten putkille, kaapeleille sekä useille pientuotteille.

Kappaleet voidaan syöttää:

  • kuljettimella
  • makasiinista tai
  • käsisyöttönä

Tarvittaessa valmistamme laserpäälle myös X – Y-liikkeet sekä lasermerkintäpäälle manuaalisen tai sähköisen etäisyyssäädön.

LASERSUOJAT ALUMIINIPROFIILISTA

Lasersuojien ja suojakoteloiden rungot valmistamme NORCAN alumiiniprofiilista, jonka eurooppalainen laatu ja edulliset liitinosat takaavat hyvän hinta-laatusuhteen.

Lasersuojat ja suojakotelot pystytään valmistamaan täysin räätälöidysti asiakkaamme tarpeen mukaan.

 

 

 

 

Täysin räätälöivät ratkaisut lasersuojiin ja suojakoteloihin

Lasersuojien ja suojakoteloiden kevytrakenteiseen alumiiniprofiilirunkoon on saatavilla useita seinävaihtoehtoja erilaisista levymateriaaleista. Seinät ovat alumiinirakenteisia elementtejä, joiden verhoilulevynä on yleensä ibond- tai alumiinilevy. Verhoilulevyt voidaan maalata haluttuihin väreihin RAL-värikartan mukaisilla väreillä.

Rakenteiseen on mahdollista tehdä sähköinen ja/tai manuaalinen nostoluukku tai saranoitu ovi turvakytkimellä. Rakenteisiin on mahdollista myös saada erilaisia jalkavaihtoehtoja, tai tarvittaessa pyörät alle, jos suojaa on tarvetta siirrellä.

Katso lisätietoja lasersuojistamme verkkokaupassa ja ota yhteyttä!

Tutustu myös suojaseinä- ja turva-aitaratkaisuihimme!

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä!

Tarjoamme mielellämme yli 20 vuoden kokemuksemme käyttöönne oikeanlaisen alumiiniprofiilirakenteen suunnittelemisessa tai tilaamisessa.

Lähetä yhteydenottopyyntö ja palaamme asian mahdollisimman pian!


    Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.