Kuvagalleriat

Tervetuloa tutustumaan kuvagalleriaamme!
Gallerioista löydät kuvia valmistamistamme profiilirakenteista ja –järjestelmistä, lineaariakseleista, kuljettimista sekä muista Profican-tuotteista.

Tarjoamme mielellämme kokemuksemme käyttöönne liittyen alumiiniprofiilien, kuljettimien, lineaariakseleiden ja suojarakenteiden suunnittelemisessa tai tilaamisessa. Ota yhteyttä!

 

Alumiiniprofiilirakenteet

Alumiiniprofiilirakenteet, joita olemme valmistaneet. Vanhoja esimerkkikuvia alumiiniprofiilirakenteista.


Lue Lisää

Alumiiniprofiilijärjestelmät

Esimerkkejä profiilijärjestelmistä. Alumiiniprofiilijärjestelmiä, joita olemme valmistaneet.


Lue Lisää

Kuljettimet kuvina

Kuljettimet kuvina. Muutama kuva vuosien varrella valmistetuista kuljettimista. Profican on kehittänyt kokemuksen myötä oman kuljetinperheen, jonka ansiosta se on kustannustehokas valmistaa. Kuljetintuoteperheen rakenne hyödyntää NORCAN-vakiokomponentteja sekä omavalmisteisia osia. Lisää kuvia ja tietoa löydät Uutiset-sivultamme.


Lue Lisää

Lineaariakselit

Mallikuva muutamista esimerkeistä. Profican valmistaa NORCAN-järjestelmään kuuluvia lineaariakseleita sekä näiden lisäksi itse suunniteltuja lineaarikäyttöjä. Lisää kuvia ja tietoa löydät Uutiset-sivultamme.


Lue Lisää

Proficanin erikoiskoneet

Erikoiskoneet teollisuuteen valmistetaan yli 20 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja valmistamme asiakaskohtaiseen tarpeeseen räätälöityjä koneita sekä tuotanto- ja kokoonpanolinjoja. Lue lisää Uutiset-sivultamme ja ota yhteyttä!


Lue Lisää

 

ota yhteyttä!

Tarjoamme mielellämme kokemuksemme käyttöönne liittyen alumiiniprofiilien, kuljettimien, lineaariakseleiden ja suojarakenteiden suunnittelemisessa tai tilaamisessa. Kysy rohkeasti!

Lähetä yhteydenottopyyntö ja palaamme asian mahdollisimman pian!


    Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.