Suojaseinät teollisuuteen

Valikoimastamme löytyy erityyppisiä suojaseiniä vaatimuksiltaan erilaisiin kohteisiin: siisteistä umpinaisista tai ikkunallisista, luukullisista ja ovillisista seinäelementeistä vaativiakin olosuhteita kestäviin verkkosuojaseiniin. 

Oman yrityksen väreihin maalatut suojaseinät luovat laadukasta yrityskuvaa ja viestivät arvostuksesta niin vieraille kuin omalle henkilökunnallekin.

Valmiita aitaelementtejä on helppo muuttaa ja purkaa suunnitelmien muuttuessa profiilien innovatiivisen muotoilun avulla.

Suojaseinäelementtien avulla kokoat suojaseinät sekä muut konesuojarakenteet täsmälleen tarpeesi mukaisesti. Lukittavat turvakytkimet, turvavaloverhot, taiteovet, lukittavat rullat jaloiksi, mikä ikinä on tarpeesi, suonaseinäjärjestelmämme taipuu siihen.

 

 

Suojaseinät on mahdollista saada myös lukittavilla, kirkkailla ovilla.
Suojaseinät on mahdollista saada myös lukittavilla, kirkkailla ovilla.

 

 

Umpinaiset suojaseinät ikkunalla ja ovella.

UMPINAISET SUOJAseinät

Rakenteeltaan umpinaisilla suojaseinillä saadaan rajoitettua liikkumista ja näkyvyyttä. Seinät ovat kevyitä ja helposti käsiteltäviä, alumiinirakenteisia elementtejä, joiden verhoilulevynä on yleensä ibond- tai alumiinilevy.

Suojaseinien yläosiin on asennettavissa ikkunat joko lasi- tai muovitoteutetuksena sekä tarvittaessa turvakytkimellä varustetut ovet. 

Suljettujen suojaelementtien avulla suojarakenteet sopivat erinomaisesti laboratorio- ja konesuojatarpeisiin. 

Valmistamme suojarakennekokonaisuuksia tilauksesta tai voit myös tilata valmiita elementtejä verkkokaupastamme.

 

Suojaseinät verkkokaupassa

 

Suojaseinät saatavilla myös lukittavilla verkkoelementeillä.

Ota yhteyttä!

Tarjoamme mielellämme yli 20 vuoden kokemuksemme käyttöönne oikeanlaisen alumiiniprofiilirakenteen suunnittelemisessa tai tilaamisessa.

Lähetä yhteydenottopyyntö ja palaamme asian mahdollisimman pian!


    Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.