NORCAN alumiiniprofiilijärjestelmä.

Norcan alumiiniprofiilijärjestelmä on kestävää, eurooppalaista laatua

 

Ranskalainen NORCAN-alumiiniprofiilijärjestelmä on alun perin suunniteltu kone- ja laiterakennuksen tarpeisiin, mutta siitä on kehittynyt hyvin monialaisesti käytettävä profiilijärjestelmä kaikenlaisten alumiinirakenteiden valmistamiseen.

Järjestelmä on ympäristöystävällinen ja siitä valmistettuja alumiiniprofiilirakenteita voi helposti muuntaa tai käyttää uudelleen eri projekteissa.

MIKSI KANNATTAA VALITA NORCAN ALUMIINIPROFIILIjärjestelmä?

Jo 35 vuoden ajan on ympäri Eurooppaa luotettu NORCAN alumiiniprofiilijärjestelmän kestävään laatuun ja osaamiseen teollisuus-, logistiikka-, maatalous-, ilmailu- ja kuljetusalalla.

Vuonna 1987 ranskassa perustetun NORCAN yrityksen ydin on alusta alkaen ollut korkealaatuinen alumiiniprofiilijärjestelmä, jonka itsenäisistä alumiiniprofiiliosista ja komponenteista voidaan koota erilaisia kokonaisuuksia teollisuuden tarpeisiin.

NORCAN alumiiniprofiilijärjestelmästä voidaan rakentaa esimerkiksi kestäviä laiterunkoja, suojarakenteita, kärryjä ja vaunuja, työpistekalusteita, mainosrunkoja ja mitä erinäisempiä muita rakenteita. Vain mielikuvitus on rajana.

 

NORCAN alumiiniprofiilijärjestelmästä valmistettu liikuteltava työpiste teolliseen tuotantoon.

 

 

 

esimerkkejä NORCAN PROFIILijärjestelmästä TEHTäviSTÄ KOKONAISUUKSISTA TEOLLISUUteen

 • Tavaroiden siirto- ja lajittelukuljettimet
 • Räätälöidyt, siirreltävät työpisteet
 • Työtehokkuutta lisäävät laitteet, jotka vapauttavat logistiikan ja keräilyn käsiä
 • Mittavasteet katkaisusahalle, joko servo- tai manuaalikäytöllä
 • Työergonomiaa parantavat tuotteet, joissa optimaalinen korkeuden- ja kulmansäätö, kuten esimerkiksi työpisteissä, kalusteissa, koneissa, pöydissä, vaunuissa
 • Helposti asennettavia sarana-, taite- ja liukuovia, sekä suojarakenteita mittojen mukaan
 • Helposti asennettavia turva-aitoja suojaamaan koneita ja laitteita sekä suojaamaan kulkureittejä
 • Muunneltavat aitaelementit voidaan valmistaa erikokoisilla ovilla tai aukoilla tarpeen mukaan

NORCAN ALUMIINIPROFIILIjärjestelmän YLIVOIMAISET OMINAISUUDET

NORCAN laatujärjestelmälle on myönnetty ISO 9001: 2000 mukainen sertifikaatti, joka on kolmannen osapuolen antama kansainvälinen todiste siitä, että yrityksessä tehdään töitä laadun eteen.

Sen lisäksi NORCAN alumiiniprofiilit kannattaa valita näistä syistä:

  • Edullisille M8 vakioruuveille ja -muttereille suunniteltu järjestelmä
  • Erittäin luja kokoonpano kiinnityselementtien välisten voimien kohdistuessa lyhintä mahdollista reittiä profiilin keskiosaan
  • NORCAN-profiilijärjestelmä käsittää 60 alumiiniprofiilia ja yli 1000 oheiskomponenttia, jotka ovat kaikki keskenään yhteensopivia
  • Säädettäviä erikoiskiinnikkeitä käyttämällä liitoksia on mahdollista valmistaa myös ilman ainuttakaan työstöä
  • NORCAN alumiiniprofiilijärjestelmä on monipuolinen ja kestävä sijoitus, sillä valmista rakennetta voi helposti muunnella ruuvaamalla tai käyttää profiilit uudelleen eri rakenteeseen
  • Järjestelmä on ympäristöystävällinen, sillä se on kierrätettävää metallia
  • Helppo ja nopea asentaa, tarvitset vain kuusiokoloavaimen kokoamiseen

NORCAN on myös patentoinut useita profiileihin, liitoksiin ja komponentteihin liittyviä ominaisuuksia.

 

NORCAN alumiiniprofiilijärjestelmä on suunniteltu M8 -ruuvisarjalle.

 

 

NORCAN ALUMIINIPROFIILI-

JÄRJESTELMÄN YDIN ON SEN MUOTOILUSSA

Alumiiniprofiilijärjestelmän muotoilu mahdollistaa edullisten M8-vakiopulttien ja mutterien käyttämisen sekä tekee  samalla liitoksista erittäin kestävän.

NORCAN alumiiniprofiilien kiinnitysurat ovat keskenään samansuuntaisia ja mitoitettu poikkileikkaukseltaan mahdollisimman pieniksi. Tästä johtuen kiinnityselementtien väliset voimat kohdistuvat lyhintä mahdollista reittiä profiilin keskiosaan, jolloin liitoksesta muodostuu erittäin luja ja joustamaton.

Edulliset ja samaa sarjaa olevat kiinnitystarvikkeet

Kaikki NORCAN profiilien kiinnitysurat ovat suunniteltu M8 vakioruuveille ja -muttereille. Kiinnitysuran leveys on 13,5 mm ja se on sovitettu 13 mm mutterille ja ruuvinkannalle.

M8-kierre on valmistettu profiilin päähän käyttäen valssaavaa kierretappia, jolloin materiaali lujittuu kierteytettäessä. M8-kierre valmistetaan valssaamalla ilman lastuavaa työstöä.

Helppo ja nopea asennus sekä purku

Kiinnitysurassa sopii liukumaan kaikki M8 kuusio- tai neliökantaiset vakioruuvit ja -mutterit. Mitoitus estää kuusio- ja neliökantaisten ruuvien ja mutterien pyörimisen urassa.

Kokoonpano on helppoa, koska liitoksien ja komponenttien asentamiseen tarvitaan vain kuusiokoloavain. Säädettäviä erikoiskiinnikkeitä käyttämällä liitoksia on mahdollista valmistaa myös ilman ainuttakaan työstöä.

Liitoksen asentaminen ja purkaminen on helppoa ja nopeaa, koska ruuvit voidaan asentaa ulkopuolelta niille tehdyn upotuksen ansiosta. NORCAN mutterit (SC, LSC, RSC, RLSC) voidaan asentaa uraan myös profiilin kyljestä, jolloin mutteria ei tarvitse liu’uttaa profiilin päästä.

Ympäristöystävällinen ja takuu laatua reiluun hintaan

NORCAN alumiiniprofiilit valmistetaan Euroopassa, Ranskan Strasbourgin lähistöllä Alsacessa sijaitsevilla tuotantolaitoksissa. Sen lisäksi että NORCAN aluminiiprofiilijärjestelmän osat ovat uudelleenkäytettäviä ja voidaan laittaa metallinkeräykseen, myös Ranskan tehtaalla huomioidaan ympäristön siisteys, kierrätys sekä jätteiden lajittelu.

 

Norcan alumiiniprofiilijärjestelmän kokoonpano on helppoa.

VAIN MIELIKUVITUS ON RAJANA laiterakentamisessa

NORCAN alumiiniprofiilijärjestelmän tekniset tiedot:

NORCAN-alumiiniprofiilijärjestelmän tekniset tiedot.

 

 

 

NORCAN alumiiniprofiilijärjestelmään voit tutustua lisää lataamalla täältä pdf-esitte NORCAN alumiiniprofiilijärjestelmästä.

 

Ota yhteyttä!

 

SUOMESSA SAATAVILLA NORCAN ALUMIINIPROFIILIA VAIN PROFICANILTA

Me Proficanilla olemme Suomen ainoa NORCAN-profiilijärjestelmän edustaja ja maahantuoja. Toimitamme NORCAN alumiiniprofiilit ja komponentit omasta Suomen varastosta erittäin nopealla toimituksella. NORCAN alumiiniprofiilit ja komponentit ovat nähtävillä verkkokaupassamme.

Tarjoamme myös asiakkaidemme käyttöön monipuoliset alumiiniprofiilien työstö- ja kokoonpanopalvelut sekä alumiiniprofiilirakenteiden suunnittelupalvelun. Lue täältä lisää alumiiniprofiilipalveluistamme.

TAI

Tutustu NORCAN alumiiniprofiilijärjestelmään lisää Verkkokaupassamme!

 

 

Alumiiniprofiilijärjestelmän lukuisat edut listattuna.

Ota yhteyttä!

Tarjoamme mielellämme yli 20 vuoden kokemuksemme käyttöönne oikeanlaisen alumiiniprofiilirakenteen suunnittelemisessa tai tilaamisessa.

Lähetä yhteydenottopyyntö ja palaamme asian mahdollisimman pian!


  Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.