Seisomatyöpiste tuotantolinjalle – kätevin apuvaruste työpisteelle tai huoltotasolle on työkalukevennin

 

Tehokuutta tuotantoon saa säädettävillä työpöydillä ja oikein varustelluilla työpisteillä. Tuotantolinjastolla tuotteiden testaus ja kehittäminen, esivalmistelu, kokoonpano, laadunvarmistus sekä pakkaaminen ovat erilaisia työpisteitä, joissa kussakin tarvitaan erilaisia työkaluja eri vaiheissa. Usein myös työpisteillä on useita työntekijöitä erilaisilla ulottuvuuksilla ja työtavoilla. Jotta tuotannon laatu ja nopeus pysyisi vakiona tekijästä huolimatta, on työpisteen ominaisuuksilla merkittävä vaikutus.

Tehokkaan työpisteen valmistus lähtee käytännönläheisestä suunnittelusta. Missä kohtaa työpistettä tehdään mitä, miten se tehdään ja mitä työkaluja silloin tarvitaan. Miten jokainen työvaihe saadaan helpoksi ja tuottavaksi, sen tietää parhaiten ne tyypit, joiden käyttöön työpiste tulee.

 

Ota yhteyttä!

Seisomatyöpiste-tuotantolinjalle-kätevin-apuvaruste-työpisteelle-tai-huoltotasolle-on-työkalukevennin.

Tuotantolinjan ergonomialla tehokkuutta työpisteelle.

Säädettävä työpöytä on seisomatyöpisteen käyttäjälle ergonomisin ratkaisu.

Säädettävät työpisteet ja -pöydät teollisuuden ja erilaisten ihmisten tarpeisiin

Oiva tilaratkaisu teollisuuden työpisteisiin on säädettävä työpöytä. Pöytiä voi lisätä tai luoda U- tai L-linjaan, sekä liittää osaksi materiaalivirtaratkaisuja. Hydraulijaloilla työpisteeseen saadaan korkeussäätö käsi- tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Myös erilaiset huolto- ja apuvaunut, saarekkeet ja laatikostot tuovat laskutilaa ja kun alle laitetaan renkaat, niin ne ovat myös siirreltävissä.

Monipuolisilla pientarvikelaatikoilla ja telineillä työpisteen tavarat ja tarvikkeet pysyvät järjestyksessä ja helposti saatavilla. Näytönkannattimilla saadaan vapautettua pöytätilaa ja näyttö voidaan suunnata käyttäjän tarpeen mukaan.

Työkalukevennin ja energiansiirtokiskot helpottavat raskaiden työkalujen käyttöä

Työkalukeventimet mahdollistavat yläpuolisen kuorman ripustamisen. Niiden avulla kiskoihin kiinnitetyn kuorman korkeuden muutos käy vaivattomasti. Kevennin voidaan säätää kuormaa takaisinpäin vetäväksi tai ylläpitämään haluttu kuorman korkeus, jolloin käyttäjän on tarvittaessa sitä helppo muuttaa.

Johtohässäkkää ei myöskään kukaan kaipaa työpisteelleen. Erilaisilla energiansiirtokiskoilla tai -kaapeleilla saadaan tarvittavat paineilmansyöttö ja sähköjohdot kulkemaan turvallisesti ja vaivattomasti työpisteille. Työpisteen yläpuolelle sijoitettavat kiskot ovat poissa jaloista ja johdot sekä kaapelit pysyvät ehjinä.

Työkalukevennin ja energiansiirtokiskoilla työpiste pysyy turvallisena ja tehokkaana.

 

 

 

Työpisteen suunnittelu onnistuu täysin räätälöidysti Proficanilla.

Joustavaa työpistesuunnittelua räätälöitäviinkin ratkaisuihin

Uutta työpistettä tai tuotantolinjastoa suunniteltaessa käy monesti niin, että alkuperäisesti ajateltu toteutus ei käytännössä toimikaan sovitunlaisesti tai joku ideanikkari keksii tehokkaamman toteutuksen. Käyttämämme NORCAN-alumiiniprofiilijärjestelmä on modifioitavissa runsaan komponenttivalikoiman myötä niin, että muutokset on usein suhteellisen vaivaton toteuttaa myös jälkikäteen.

Myös jo valmiita koneita, laitteita ja työpisteitä voidaan useimmiten päivittää ergonomisemmaksi, esimerkiksi säätöjalkojen tai pyörien avulla, jolloin työpisteen työskentelykorkeutta ja -paikkaa saadaan säädettyä sopivammaksi. Täällä lisää työpisteiden ergonomiasta.

Valmistamme myös huoltotasoja. Siirrettävät huoltotasot on tarkoitettu sellaisiin paikkoihin, joihin ei voida asentaa kiinteitä portaita. Monikäyttöinen huoltotaso on myös räätälöitävissä aina kohteen ja sen käyttötarkoituksen mukaan.

 

Ota yhteyttä!

Huoltotasoilla ja -vaunuilla lisäät huollon nopeutta ja turvallisuutta.

Jos tarvitset uutta työpistettä, autamme sopivimman työpistekokoonpanon löytämiseksi

Oli tarpeesi sitten kokonainen tuotantolinjasto työpiste tai yksittäinen työpiste, huoltovaunu, erilaisille laitteille rakennettava siirtovaunu tai huoltotaso, niin me valmistamme.

Huolellinen suunnittelu on kaiken a ja o. Tarvittaessa autamme myös siinä. Usein asiakkaan oma kuvaus ja kartoitus tarpeesta antaa meille jo tarpeeksi hyvän hahmotelman suunnitelman piirtämiseksi.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme optimoimaan tuotantotehokkuutenne huippuunsa!

 

Ota yhteyttä!

Kaikki työpistevarusteemme ovat Norcan-profiilijärjestelmään yhteensopivia

 

Suunnittelemme ja kokoamme työpisteet räätälöidysti tai autamme tekemään olemassa olevasta työpisteesta ergonomisemman.

Kaikki työpistevarusteemme ovat Norcan-profiilijärjestelmään yhteensopivia. Voit lukea niistä lisää tuoteryhmäkohtaisesti:

Autamme mielellämme parantamaan tuotantonne työergonomiaa ja tehokkuutta, ota yhteyttä!

 

<< Katso kaikki artikkelimme

 

NORCAN alumiiniprofiilijärjestelmään voit tutustua Verkkokaupassa TAI Lataamalla esitteen

OTA YHTEYTTÄ!

Tarjoamme mielellämme 20 vuoden aikana saadun kokemuksemme käyttöönne oikeanlaisten alumiiniprofiilien ja -rakenteiden suunnittelemisessa tai tilaamisessa. Ota yhteyttä!


    Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.