Alumiiniprofiileista myös messukalusteet omalle yritykselle, katso kuvat!

Tee yrityksesi näkyväksi ja mieleenpainuvaksi messuilla ja tapahtumissa laadukkaiden messukalusteiden avulla. Omaa yritysilmettä tukevien messukalusteiden avulla messuosastonne huokuu arvokkuutta ja jää paremmin kävijöiden mieleen.

Alumiiniprofiileista ja profiilikomponenteista pystymme rakentamaan osastojen seiniä, tuotepöytiä sekä muita messukalusteita, kuten tuote-esittelyseiniä. Kokoamiseen tarvitaan vain kuusiokoloavain.

Kuvassa NORCAN alumiiniprofiilien mallikappaleita tuote-esittelyseinälle aseteltuna. Tuote-esittelyseinä on Proficanin omaa tuotantoa ja se on valmistettu NORCAN alumiiniprofiilista ja komponenteistä. Tuote-esittelyseinä pysyy tukevasti pystyssä omien jalkojen avulla.

Tuote-esittelyseinä alumiiniiprofiilista Proficanilta.

Messuseinät ja messukalusteet NORCAN-alumiiniprofiileista

Panostamalla omiin messukalusteisiin säästät aikaa ja vaivaa. Siirreltävät ja uudelleen koottavat messuosaston seinät ja messukalusteet tuovat helppoutta messuille osallistumiseen ja aikaa jää enemmän messuohjelman suunnittelemiseen. 

NORCAN-alumiiniprofiilien kestävyys perustuu EU-alueella tuotettuun laatuun. Messukalusteiden muokkaus ja päivitys onnistuu myös kätevästi, sillä kaikki NORCANIN 60 erilaista profiilia ja yli 1000 oheiskomponenttia ovat kaikki keskenään yhteensopivia.

Kattavan profiilia- ja osavalikoiman ansiosta voimme suunnitella käytännössä täysin tarpeen mukaisia messukalusteita. Ota yhteyttä, niin keskustellaan, kuinka voisimme toteuttaa yrityksenne tarpeisiin sopivat messukalusteet. 

Alumiiniprofiileista tyylikkäät messukalusteet RAL-väreillä.

Proficanin oma messuosasto vuodelta 2019.

Messukalusteita voit hyödyntää myös yrityksen omissa tiloissa tapahtuvaan tuote-esittelyyn

Yrityksen väreihin maalatut profiilikalusteet tuovat arvokkaan ja tyylikkään näköisen kokonaisuuden niin messuille kuin myös yrityksen omiin tiloihin.

Kaikki alumiiniprofiilirakenteet ovat maalattavissa RAL-värikartan mukaisiin väreihin. Yhtenäinen ilme messukalusteissa, nettisivuilla ja esitteissä luovat onnistuneen ja toimivan kokonaisuuden messuosastollesi. 

Tule tutustumaan messukaluste-esimerkkeihimme sekä alumiiniprofiileihimme Alihankintamessuille!

Olemme rakentaneet oman messuosastomme seinät ja messukalusteet NORCAN alumiiniprofiileista, katso edellä olevat kuvat. Löydät meidät messuilta tutulta paikalta, D184-osastolta.

Alihankintamessut 2022 pidetään Tampereella 27. – 29. syyskuuta 2022.

Tervetuloa tutustumaan ja jutustelemaan, nähdään messuilla! 

Profican mukana Alihankintamessuilla 2022.

Suomen ainoa norcan alumiiniprofiilin jälleenmyyjä olemme me, Profican

Me Proficanilla olemme Suomen ainoa NORCAN-profiilijärjestelmän edustaja ja maahantuoja. Toimitamme NORCAN alumiiniprofiilit ja komponentit omasta Suomen varastosta erittäin nopealla toimituksella. NORCAN alumiiniprofiilit ja komponentit ovat nähtävillä verkkokaupassamme.

Tarjoamme myös asiakkaidemme käyttöön monipuoliset alumiiniprofiilien työstö- ja kokoonpanopalvelut sekä alumiiniprofiilirakenteiden suunnittelupalvelun.

NORCAN alumiiniprofiilijärjestelmään voit tutustua: 

Verkkokaupassa

TAI

Lataamalla esitteen

 

 

<< Katso kaikki artikkelimme

Ota yhteyttä!

 


    Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.