Alumiiniprofiilit

Lue täältä tarkemmin NORCAN-alumiiniprofiilin ylivoimaisista ominaisuuksista! NORCAN-alumiiniprofiilijärjestelmä on alun perin suunniteltu kone- ja laiterakennuksen tarpeisiin, mutta siitä on kehittynyt hyvin monialaisesti käytettävä järjestelmä kaikenlaisten alumiinirakenteiden valmistamiseen.

– Järjestelmä on ympäristöystävällinen ja valmiita rakenteita voi helposti muuntaa tai käyttää uudelleen eri projekteissa,
– NORCAN-profiilijärjestelmä käsittää 60 profiilia ja yli 1000 oheiskomponenttia.
– Profiilien innovatiivisen muotoilun ansiosta perusliitokset syntyvät edulli­sesti M8-vakioruuveja käyttäen, mutta laajan komponenttivalikoiman ansiosta myös erikoisempiinkin tarpeisiin löytyy ratkaisu.
– Alumiiniprofiilit on saatavana joko suljetuilla- tai avonaisilla kiinnitysurilla.
– Kaikki komponentit ja profiilit ovat keskenään yhteensopivia tarjoten mahdollisuuden valmistaa alumiinirakenteita joustavasti kaikille teollisuudenaloille.

Toimitamme kaikki NORCAN -alumiiniprofiilit ja komponentit suoraan varastostamme isompina tai pienempinä erinä, mittaan sahattuna tai valmiina kokoonpanoina. Lue täältä tarkemmin nopean toimituksen alumiiniprofiili-palveluistamme.

VAIN MIELIKUVITUS ON RAJANA

NORCAN-profiilijärjestelmästä voidaan rakentaa esimerkiksi laiterunkoja, suojarakenteita, kärryjä ja vaunuja, työpistekalusteita, mainosrunkoja ja mitä erinäisempiä muita rakenteita. Vain mielikuvitus on rajana.

ALUMIINIPROFIILI-JÄRJESTELMÄN YDIN MUOTOILUSSA

NORCAN-profiilijärjestelmän ydin on sen muotoilussa, joka mahdollistaa edullisten M8-vakiopulttien ja mutterien käyttämisen liitoksissa.

Kokoonpano on helppoa, koska liitoksien ja komponenttien asentamiseen tarvitaan vain kuusiokoloavain. Säädettäviä erikoiskiinnikkeitä käyttämällä liitoksia on mahdollista valmistaa myös ilman ainuttakaan työstöä.

NORCAN-alumiiniprofiilien kiinnitysurat ovat mitoitettu poikkileikkaukseltaan mahdollisimman pieniksi. (leveys 13,5mm on sovitettu 13mm mutterille ja ruuvinkannalle). Tästä johtuen kiinnityselementtien väliset voimat kohdistuvat lyhintä mahdollista reittiä profiilin keskiosaan. Liitoksesta muodostuu erittäin luja ja joustamaton.

NORCAN profiilien tekninen spesifikaatio

Materiaali: EN AW – 6060 (AI Mg Si 0,5)
Pintakäsittely: Anodisointi E6 – 10 µm (luonnonväri)
Muut pintakäsittelyt kysyttäessä.
Myötäraja: Rp 0,2 = 195…210Nmm2 (N0267 >=165)
Murtoraja: Rm = 240…260 Nmm2 ( N0267 >= 220)
Väsymislujuus Rf ≈ 70 Nmm2
(vaihtuva kuormitus):
Kimmokemoduuli: E = 7×104 Nmm2 ; G = 2,7×104 Nmm2
Lämpölaajenemiskerroin: 24x106K-1
Vakiotoimituspituus: 6 m

Sähkönjohtavuus: Hyvää sähkönjohtavuutta vaativiin rakenteisiin profiilit voidaan toimittaa käsiteltynä erityisellä pinnoitteella.

Tutustu paremmin NORCAN-profiilijärjestelmään ja lataa tuoteluettelo mediapankista tai tilaa painettu luettelo tilauslomakkeella.

Lue täältä tarkemmin nopean toimituksen alumiiniprofiili-palveluistamme tai Ota suoraan yhteyttä!

Näytä lisää / piilota

Showing 1–16 of 53 results