valmistimme Tuotantolinjastolle sopivan pitkän tavaran porakoneen

Valmistimme omaan käyttöömme automaattisen poralinjan, jonka ansiosta porauksen tarkkuus lisääntyy ja tuotannosta tulee tehokkaampaa.

Tämä NC-pora on ainutlaatuinen tuotantolinja, sillä vastaavaa ei ole saatavilla mistään. Valmistimme poralinjaston itse ja sen pohjalta voimme tarjota vastaavia tai räätälöitäviä ratkaisuja myös muille tuotantolinjastoja etsiville.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

 

Tuotantolinjastona ainutlaatuinen pitkän tavaran porauslinja.

Automatisoitu porauslinjasto.
Kuvassa uusin tuotantolinjastomme: automatisoitu porauslinja

Edellinen poramme oli tullut jo tiensä päähän

 

Vanhan poralinjamme porausliike oli käsikäyttöinen ja sen liikealueet kävivät riittämättömäksi meidän tarpeisiimme. Lisäksi poralinja oli tullut jo elinkaarensa päähän.

Tarpeisiimme vastaavaa porakonetta tai poralinjastoa ei kuitenkaan ollut mistään saatavilla, joten päätimme suunnitella ja valmistaa koneen itse.

Suunnittelusta valmiiksi laitteeksi kesti noin kolme kuukautta.

Pitkän tavaran tuotantolinjastomme ominaisuudet

 

Poralinja on numereenisesti ohjattu, joka tarkoittaa sitä, että liikkeet ovat servokäytöllä. Liikkeet ovat toteutettu tarkkuushammastangoilla, jolloin liikkeestä tulee tarkempi kuin hammashihnalla toteutettuna.

Poranpyöritysliike on servolla ja leikkuunestesyöttö on automatisoitu. Porankaran nopeudensäätö on portaaton. Kosketusnäytöstä tapahtuu teränopeuden ja syötön säätö vaivattomasti ja nopeasti.

Terän vaihto käy myös nopeasti pikavaihtoistukan ansiosta. Napista painamalla terä irtoaa ja ei muuta kuin uusi terä paikoilleen. Asemointikin tapahtuu automaattisesti.

Työturvallisuus on huomioitu niin, että linjaan on asennettu valoverhosuojaus käyttäjän suojaamiseksi: jos valoverhon säde katkeaa, poran liike pysähtyy välittömästi.

 

 

 

 

 

 

“Riittääkö 0,05 millimetrin tarkkuus ja hellä käsittely?”

 

Liikeakseleiden paikoitustarkkuus on vain noin 0,05 millimetriä. Ei siis ihan justiinsa, mutta melko tarkkaan kuitenkin.

Linjasto on myös hyvin hellävarainen tuotteelle, sillä sitä ei tarvitse liikutella kuin kerran linjastolle ja sieltä pois, joten turhien kolhujen ja kolojen riski vähenee.

Porattava tavara pysyy linjastolla hyvin paikoillaan pneumaattisen lukituksen turvin.

Pitkän tavaran maksimipituus on tässä linjastossa kuusi metriä.

 

Tämä on räätälöity poralinja meidän tarpeisiin, räätälöidäänkö teillekin?

 

Omaan tarpeeseen valmistettu poralinja nopeuttaa tuotantoprosessejamme ja työntekijäresurssia vapautuu muihin työvaiheisiin poraustyömäärän keventyessä ja nopeutuessa.

Poralinjan liikepituudet voidaan räätälöidä teidän tarpeisiinne sopivaksi

Linjaan on myös mahdollista saada porauspositiotietojen tuonti tietokoneelta, mutta meille se ei ollut tarpeellinen ominaisuus.

Tätä samaa tuotetta voi hyödyntää myös ikkuna- ja oviteollisuuden tarpeisiin, mutta myös muihin vastaaviin tarpeisiin, jossa halutaan nopeutta ja tarkkuutta porauslinjalle.

Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

 

Räätälöitävä tuotantolinjasto pitkälle tavaralle.

OTA YHTEYTTÄ!

Tarjoamme mielellämme 20 vuoden aikana saadun kokemuksemme käyttöönne oikeanlaisten alumiiniprofiilien ja -rakenteiden suunnittelemisessa tai tilaamisessa. Ota yhteyttä!


    Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

     

    << Katso kaikki artikkelimme