Miksi kannattaa valita NORCAN alumiiniprofiili?

Jo 35 vuoden ajan on ympäri Eurooppaa luotettu NORCAN alumiiniprofiilin ja sen koko järjestelmän kestävään laatuun ja osaamiseen teollisuus-, logistiikka-, maatalous-, ilmailu- ja kuljetusalalla.

Vuonna 1987 ranskassa perustetun NORCAN yrityksen ydin on alusta alkaen ollut korkealaatuinen alumiiniprofiilijärjestelmä, jonka itsenäisistä alumiiniprofiiliosista ja komponenteista voidaan koota erilaisia kokonaisuuksia teollisuuden tarpeisiin.

NORCAN aluminiiniprofiileista tehtyjä kokonaisuuksia teollisuudessa ovat esimerkiksi

 • Tavaroiden siirto- ja lajittelukuljettimet
 • Räätälöidyt, siirreltävät työpisteet
 • Työtehokkuutta lisäävät laitteet, jotka vapauttavat logistiikan ja keräilyn käsiä
 • Mittavasteet katkaisusahalle, joko servo- tai manuaalikäytöllä
 • Työergonomiaa parantavat tuotteet, joissa optimaalinen korkeuden- ja kulmansäätö, kuten esimerkiksi työpisteissä, kalusteissa, koneissa, pöydissä, vaunuissa
 • Helposti asennettavia sarana-, taite- ja liukuovia, sekä suojarakenteita mittojen mukaan
 • Helposti asennettavia turva-aitoja suojaamaan koneita ja laitteita sekä suojaamaan kulkureittejä 
 • Muunneltavat aitaelementit voidaan valmistaa erikokoisilla ovilla tai aukoilla tarpeen mukaan

NORCAN alumiiniprofiilit on suunniteltu M8 -ruuvisarjalle.

NORCAN alumiiniprofiilien ylivoimaiset ominaisuudet

NORCAN laatujärjestelmälle on myönnetty ISO 9001: 2000 mukainen sertifikaatti, joka on kolmannen osapuolen antama kansainvälinen todiste siitä, että yrityksessä tehdään töitä laadun eteen. Sen lisäksi NORCAN alumiiniprofiilit kannattaa valita näistä syistä:

  • Edullisille M8 vakioruuveille ja -muttereille suunniteltu järjestelmä
  • Erittäin luja kokoonpano kiinnityselementtien välisten voimien kohdistuessa lyhintä mahdollista reittiä profiilin keskiosaan
  • NORCAN-profiilijärjestelmä käsittää 60 alumiiniprofiilia ja yli 1000 oheiskomponenttia, jotka ovat kaikki keskenään yhteensopivia
  • Säädettäviä erikoiskiinnikkeitä käyttämällä liitoksia on mahdollista valmistaa myös ilman ainuttakaan työstöä
  • NORCAN alumiiniprofiilijärjestelmä on monipuolinen ja kestävä sijoitus, sillä valmista rakennetta voi helposti muunnella ruuvaamalla tai käyttää profiilit uudelleen eri rakenteeseen
  • Järjestelmä on ympäristöystävällinen, sillä se on kierrätettävää metallia
  • Helppo ja nopea asentaa, tarvitset vain kuusiokoloavaimen kokoamiseen

NORCAN on myös patentoinut useita profiileihin, liitoksiin ja komponentteihin liittyviä ominaisuuksia.

NORCAN alumiiniprofiili-

järjestelmän ydin on sen muotoilussa

Alumiiniprofiilijärjestelmän muotoilu mahdollistaa edullisten M8-vakiopulttien ja mutterien käyttämisen sekä tekee liitoksista erittäin kestävän.

NORCAN alumiiniprofiilien kiinnitysurat ovat keskenään samansuuntaisia ja mitoitettu poikkileikkaukseltaan mahdollisimman pieniksi. Tästä johtuen kiinnityselementtien väliset voimat kohdistuvat lyhintä mahdollista reittiä profiilin keskiosaan, jolloin liitoksesta muodostuu erittäin luja ja joustamaton. 

Edulliset ja samaa sarjaa olevat kiinnitystarvikkeet

Kaikki NORCAN profiilien kiinnitysurat ovat suunniteltu M8 vakioruuveille ja -muttereille. Kiinnitysuran leveys on 13,5 mm ja se on sovitettu 13 mm mutterille ja ruuvinkannalle.

M8-kierre on valmistettu profiilin päähän käyttäen valssaavaa kierretappia, jolloin materiaali lujittuu kierteytettäessä. M8-kierre valmistetaan valssaamalla ilman lastuavaa työstöä.

Helppo ja nopea asennus sekä purku

Kiinnitysurassa sopii liukumaan kaikki M8 kuusio- tai neliökantaiset vakioruuvit ja -mutterit. Mitoitus estää kuusio- ja neliökantaisten ruuvien ja mutterien pyörimisen urassa.

Liitoksen asentaminen ja purkaminen on helppoa ja nopeaa, koska ruuvit voidaan asentaa ulkopuolelta niille tehdyn upotuksen ansiosta. NORCAN mutterit (SC, LSC, RSC, RLSC) voidaan asentaa uraan myös profiilin kyljestä, jolloin mutteria ei tarvitse liu’uttaa profiilin päästä. 

Ympäristöystävällinen ja takuu laatua reiluun hintaan

NORCAN alumiiniprofiilit valmistetaan Euroopassa, Ranskan Strasbourgin lähistöllä Alsacessa sijaitsevilla tuotantolaitoksissa. Sen lisäksi että NORCAN aluminiiprofiilijärjestelmän osat ovat uudelleenkäytettäviä ja voidaan laittaa metallinkeräykseen, myös Ranskan tehtaalla huomioidaan ympäristön siisteys, kierrätys sekä jätteiden lajittelu.

Suomessa saatavilla norcan alumiiniprofiilia vain Proficanilta

 

Me Proficanilla olemme Suomen ainoa NORCAN-profiilijärjestelmän edustaja ja maahantuoja. Toimitamme NORCAN alumiiniprofiilit ja komponentit omasta Suomen varastosta erittäin nopealla toimituksella. NORCAN alumiiniprofiilit ja komponentit ovat nähtävillä verkkokaupassamme.

Tarjoamme myös asiakkaidemme käyttöön monipuoliset alumiiniprofiilien työstö- ja kokoonpanopalvelut sekä alumiiniprofiilirakenteiden suunnittelupalvelun. Lue lisää Nopean toimituksen alumiiniprofiili-palveluistamme.

Tutustu NORCAN alumiiniprofiilijärjestelmään lisää: 

Verkkokaupassa

TAI

Lataa esite

Ota yhteyttä!

Tarjoamme mielellämme kokemuksemme käyttöönne oikeanlaisen alumiinprofiilirakenteen suunnittelemisessa tai tilaamisessa. Ota yhteyttä!


  Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.