Meidän “Power lock”-kiinnike on nimeltään AR-kiinnike

AR-kiinnikkeemme on vastaava kuin kilpailijoiden power lock -kiinnike. Power lock-kiinnikkeellä saadaan optimaalinen kuormankesto ja samalla alumiiniprofiilit tulee kiinnitettyä oikeassa suhteessa toisiinsa.

Eli tämä kiinnike sopii sellaisten alumiiniprofiilien kiinnittämiseen, joiden kiinnityspaikka pitää olla säädettävissä, mutta kuormankeston oltava silti vankka. Esimerkkejä tällaisista rakenteista ovat hyllykannakkeet ja säädettävät koneen osat.

Tutustu tästä!

 

AR-kiinnike ja kiristinavain.

 

 

Helppo asennus ja vaivaton säätö

 

AR-kiinnike on helppo asentaa ilman koneistusta. Kiinnittämiseen tarvitaan vain M8-kierre alumiiniprofiilin päähän. AR-kiinnikkeellä kiinnitetään alumiiniprofiilit kohtisuoraan toisen alumiiniprofiilin uraan nähden.

Tämä kiinnike toimii samalla kiertymisenestona ja pitää profiilin paikallaan, toisin kuin säädettävässä T-kiinnikkeessämme, jossa profiilin kiertymiskulman on oltava vapaa.

Kurkkaa LinkedIn-julkaisustamme video, kuinka vaivatonta AR-kiinnikkeen käyttö on. Kirjallinen ohje myös tämän artikkelin lopussa.

AR-kiinnikkeen ominaisuudet

 

Tämä AR-kiinnike on suorakulmainen, sinkitetystä valuteräksestä valmistettu säädettävä pikakiinnike. Se on tarkoitettu alumiiniprofiilien kokoonpanoon, jossa ei ole mahdollista käyttää keskiruuvia, kuten vaikkapa ristiliitoksissa.

Säädettävän AR-kiinnikeen avulla alumiiniprofiilien liitoskohtaa voi siirtää helposti, ilman porauksia. Kiinnike on myös hyvin piilossa profiilin urassa, joten rakenteesta tulee siistin näköinen. AR-kiinnikkeellä on myös hyvä sähkönjohtavuus.

 

Power lock- eli AR-kiinnikkeen kiinnitysohje.

 

  

 

 

 

Toimitus

 

AR-kiinnikkeet löytyvät omasta varastostamme, joten toimitus sujuu vaivatta alumiiniprofiilitilauksen yhteydessä.

Tätä säädettävää pikakiinnikettämme myydään seuraavanlaisessa toimituspaketissa:

  • 1 runkokappale sinkittyä terästä
  • 1 kappale M8x20 sinkitty pyöreäkantainen ruuvi
  • 1 kappale sinkitty päätön pidätinruuvi

 

Tutustu tästä!

ar-kiinnikkeen kiinnitysohje

 

1 ) Kiinnitettävän alumiiniprofiilin päähän tehdään M8-kierre.

2 ) AR-kiinnike kierretään ensin ihan pohjaan ja sitten avataan ¾ kierrosta auki päin.

3 ) Tämän jälkeen säädettävä pikakiinnike liu’utetaan alumiiniprofiilin uraan ja kiristetään pidätinruuvilla haluttuun kohtaan.

4 ) Kiinnityspaikan vaihto tapahtuu löysäämällä pidätinruuvia ja siirtämällä liikutettavaa alumiiniprofiilia urassa ja uudelleen kiristämällä.

 

Katso AR-kiinnikkeen kuvat ja tarkemmat tekniset tiedot AR-kiinnikkeen tuotesivulta.

 

 

 

 

 

Paljon lisää Alumiiniprofiilien lisäkomponenttejä verkkokaupassamme

 

Tämä ja paljon muita kiinnikkeitä sekä paljon muita lisäkomponentteja alumiiniprofiilirakentamiseen on nähtävillä virtuaalisessa tuotekatalogissamme. Sieltä löytyy jokaisesta lisäkomponentista tarkempia teknisiä tietoja, mitat ja 3D-mallit.

Komponentit ovat ryhmitelty kategorioihin ja näet ne kaikki yhdellä kertaa >>tästä<<. Nettisivustollamme pääset kategoriasivulle aina TUOTTEET-napin kautta.

 

Käy tutustumassa!

OTA YHTEYTTÄ!

Tarjoamme mielellämme 20 vuoden aikana saadun kokemuksemme käyttöönne oikeanlaisten alumiiniprofiilien ja -rakenteiden suunnittelemisessa tai tilaamisessa. Ota yhteyttä!


    Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

     

    << Katso kaikki artikkelimme