Lasersuojat ja suojakotelot lasermerkintälaitteille alumiiniprofiilirungosta

 

Valmistamme alumiiniprofiilista myös suojakotelot sekä isommat lasersuojat kappalemerkintään tai läpisyötettävällä rakenteella esimerkiksi kaapeli- ja putkimerkintään. 

 

Vuosien valmistuskokemuksemme myötä olemme merkittävä lasersuojavalmistaja Suomessa.

Suojakotelon tai lasersuojan suojarakenne-esimerkki Proficanilta.

 

 

Suojakoteloiden kappalesyötöt

Olemme valmistaneet lasermerkintälaitteiden suojakoteloita erilaisten kappaleiden merkintään, kuten putkille, kaapeleille sekä useille pientuotteille. 

Kappaleet voidaan syöttää:

  • kuljettimella
  • makasiinista tai 
  • käsisyöttönä

Tarvittaessa valmistamme laserpäälle myös X – Y-liikkeet sekä lasermerkintäpäälle manuaalisen tai sähköisen etäisyyssäädön.

Lasersuojat alumiiniprofiilista

Lasersuojien ja suojakoteloiden rungot valmistamme NORCAN alumiiniprofiilista, jonka eurooppalainen laatu ja edulliset liitinosat takaavat hyvän hinta-laatusuhteen. Lasersuojat ja suojakotelot pystytään valmistamaan täysin räätälöidysti asiakkaamme tarpeen mukaan.

Lasersuojien ja suojakoteloiden kevytrakenteiseen alumiiniprofiilirunkoon on saatavilla useita seinävaihtoehtoja erilaisista levymateriaaleista. Seinät ovat alumiinirakenteisia elementtejä, joiden verhoilulevynä on yleensä ibond- tai alumiinilevy. Verhoilulevyt voidaan maalata haluttuihin väreihin RAL-värikartan mukaisilla väreillä. 

Rakenteiseen on mahdollista tehdä sähköinen ja/tai manuaalinen nostoluukku tai saranoitu ovi turvakytkimellä. Rakenteisiin on mahdollista myös saada erilaisia jalkavaihtoehtoja, tai tarvittaessa pyörät alle, jos suojaa on tarvetta siirrellä. 

Katso lisätietoja lasersuojistamme ja ota yhteyttä!

Suojakotelo lasermerkintälaitteelle Proficanilta.

Suomen ainoa norcan alumiiniprofiilin jälleenmyyjä olemme me, Profican

Me Proficanilla olemme Suomen ainoa NORCAN-profiilijärjestelmän edustaja ja maahantuoja. Toimitamme NORCAN alumiiniprofiilit ja komponentit omasta Suomen varastosta erittäin nopealla toimituksella. NORCAN alumiiniprofiilit ja komponentit ovat nähtävillä verkkokaupassamme.

Tarjoamme myös asiakkaidemme käyttöön monipuoliset alumiiniprofiilien työstö- ja kokoonpanopalvelut sekä alumiiniprofiilirakenteiden suunnittelupalvelun.

NORCAN alumiiniprofiilijärjestelmään voit tutustua: 

Verkkokaupassa

TAI

Lataamalla esitteen

 

 

<< Katso kaikki artikkelimme

Ota yhteyttä!

Tarve lasersuojalle tai suojakotelolle? Ota yhteyttä!


    Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.