mitä ovat erikoiskuljettimet?

Erikoiskuljettimet ovat kuljetinratkaisuja, kun tarvitaan tukikuljettimia tai erilaisten kuljettimien yhdistelmiä. Erikoiskuljettimet suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Verkkokauppamme mallit ovat suuntaa-antavia yleismalleja.

Kysy jo projektin alkuvaiheessa lisätietoja tarkemmin, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva ratkaisu. Ota yhteyttä!

 

Erikoiskuljettimet ovat monimuotoisia kuljetinyhdistelmiä.

 

 

LISÄTIETOJA VERKKOKAUPPAMME ERIKOISKULJETTIMISTA alla

 

Kaikkien erikoiskuljettimien jalkarakenteet voidaan räätäloidä tarpeen mukaan. Myös erikoiskuljettimet toimitetaan kokoonpantuna ja koeajettuna.

Ketjukuljetin

Edullinen ja yksinkertaisen rakenteen ketjukuljetin noin 500 kg kuormille asti. Esimerkiksi kevyiden kuormalavan siirtoon. Vähän tilaa vievä ratkaisu, täysin räätälöitävissä.

Ketjukuljetin.

 

 

Pyöröhihnakuljetin

Edullinen. Erittäin kevyille kappaleille, kuten ohuille levytuotteille. Käyttö esimerkiksi syöttö- tai purkulaitteena. Pyöröhihnoja voidaan valita kaksi tai useampi rinnakkain, siirrettävän kappaleen mukaan.

Hammashihnakuljetin

Hammashihnakuljetin noin 30 kg kuormille. Valitaan silloin kun tarvitaan yksittäinen, kapea kuljetinhihna. Voidaan käyttää esimerkiksi tukikuljettimena pitkän kappaleen päässä.

Hammashihnakuljetin.

Jonopainejarrukuljetin.

 

jonopainejarrukuljetin

Jonopainejarrukuljetin koostuu sivusiirtokuljettimesta, erottelijasta ja rullakuljettimesta. 

Syötettävän kappaleen leveys säädetään käsipyörällä, jonka ansiosta kuljetin pystyy erottelemaan lautasta yksittäisen kappaleen. Eli kun kuljettimella on monta pitkää kappaletta kiinni toisissaan, niin erottelija pystyy erottelemaan yhden kappaleen erilleen ja syöttämään sen pitkittäin eteenpäin.

Syöttökuljettimet pitkälle tavaralle, esimerkiksi alumiiniprofiilit ja puutavara. Käyttö esimerkiksi sahojen, porakoneen, maalausautomaatin syöttöön.

Sivusiirtokuljettimessa PU-hammashihnat. Rulliin saatavana PVC-sukka päälle. Ohjaukset sopimuksen mukaan, voidaan tehdä tarvittavat kättelyt syötettävälle laitteelle.

Katso tekniset tiedot

 

Kysy myös purkukuljettimista!

Purkukuljetin toimii käänteisesti, mutta ilman erottelijaa. 

ketjuhaittakuljetin

Ketjuhaittakuljetin syöttölaitteella. Sivusiirtokuljettimessa ketju, jossa esim. syötettävän profiilin muotoon valmistetut muovihaitat.

Syöttökuljettimet pitkälle tavaralle, esimerkiksi alumiiniprofiilit ja puutavara. Käyttö esimerkiksi sahojen, porakoneen, maalausautomaatin syöttöön.

Nouseva tai laskeva vapaa rullarata, teräsrullilla. Rulliin saatavana PVC-sukka päälle. Servokäyttöinen syöttölaite hammashihnalla tai hammastangolla. Ohjaukset sopimuksen mukaan, voidaan tehdä tarvittavat kättelyt syötettävälle laitteelle. 

Katso tekniset tiedot

 

 

Kysy jo projektin alkuvaiheessa lisätietoja tarkemmin, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva ratkaisu, Ota yhteyttä!

Ketjuhaittakuljetin.

 

<< Katso kaikki artikkelimme

OTA YHTEYTTÄ!

Tarjoamme mielellämme 20 vuoden aikana saadun kokemuksemme käyttöönne oikeanlaisten alumiiniprofiilien ja -rakenteiden suunnittelemisessa tai tilaamisessa. Ota yhteyttä!


    Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.