ALUMIINIPROFIILIEN verkkokauppa avattu!

Sivuillemme on nyt avattu uusi verkkokauppa, josta löydät kaikki Norcan alumiiniprofiilituotteemme ja niihin liittyvät komponentit sekä kuljettimet ja lineaariakselit.

Tuotteet on ryhmitelty sivulle verkkokauppatyylisesti, niin että jokainen tuote on omalla tuotesivullaan. Tuotesivulta löydät tuotteen kuvan, tuotekohtaiset lisätiedot sekä ladattavat tekniset tietotiedostot.

Löydä tuotteet nopeasti kätevän hakutoiminnan ansiosta

Ennakoiva hakutoiminto löytää tuotteen joko tuotekoodilla tai nimellä haettuna.

Hakukenttä löytyy sivustomme yläreunasta, mobiilissa logomme vasemmalta puolelta ja tietokoneella logon oikealta puolelta.

Nyt on tilaaminen tehty helpoksi!

Selaa, lisää tarjouskoriin ja lähetä tarjouspyyntö. Teemme tarjouksen mahdollisimman pian ja lähetämme sen sähköpostiisi.

  1. Selaa tuotteita netissä kätevän tuotehaun avulla tai avaa tuotteet tuoteryhmittäin. Verkkokauppamme etusivulta löydät tuotteet kategorioittain ryhmiteltynä.
  2. Kerää tuotteet tarjouskoriin ja lähetä tarjouskoristasi meille tarjouspyyntö. Meiltä myös tarjouspyyntölomakkeet kuljettimille ja lineaariakseleille.
  3. Tarjouksen saatuasi voit hyväksyä tai hylätä sen. Verkkokauppamme tilaukset toimitamme jopa nopeammin kuin Suomen nopein!

Tarkemmat tilausohjeet löydät myös verkkokaupan etusivulta. Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme!

Alumiiniprofiilit ja komponentit Proficanin verkkokaupasta.

 

 

 

 

<< Katso kaikki artikkelimme

ota yhteyttä!

Tarjoamme mielellämme kokemuksemme käyttöönne oikeanlaisen alumiiniprofiilirakenteen suunnittelemisessa tai tilaamisessa.

Lähetä yhteydenottopyyntö ja palaamme asian mahdollisimman pian!


    Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.