Alumiiniprofiilit entistä nopeammalla toimituksella

 

Keväällä 2022 valmistuivat Proficanin uudet tuotantotilat. Isompien tilojen toivottiin tuovan tehokkuutta ja nopeutta tuotantoon, ja nyt noin puolen vuoden käytön jälkeen voimme tyytyväisenä todeta sen pitävän paikkansa.

Uusituissa tiloissa, uusituilla laitteilla saamme alumiiniprofiilien perustoimitukset entistä nopeammalla toimituksella. Laita meille mitat ja piirustukset ja toimitamme alumiiniprofiilit pikimmiten matkaan, yleensä 2-5 arkipäivässä. Pikatoimitukset ovat myös pyydettäessä mahdollisia.

Ota yhteyttä!

Alumiiniprofiilien uudet tuotantotilat 2022.

Alumiiniprofiilien automaattivarasto 2022.

 

Uusien tuotantotilojen myötä alumiiniprofiilituotantomme on nyt viilattu täyteen potentiaaliin

Kaikki alumiiniprofiilit ja komponentit löytyvät omasta, tilavasta ja hyvässä järjestyksessä olevasta varastostamme, jonka ansiosta saamme tilatut alumiiniprofiilit nopeasti työstöön ja kuljetukseen.

Lisääntynyt tilan määrä, optimoitu työlinjasto sekä uudet laitteet mahdollistavat useamman projektin ja tilauksen yhtäaikaisen valmistamisen.

Alumiiniprofiilien toimitukset ja työstöt

Toimitamme kaikki NORCAN -alumiiniprofiilit ja komponentit suoraan varastostamme isompina tai pienempinä erinä, mittaan sahattuna tai valmiina kokoonpanoina. Alumiiniprofiilimme ovat saatavilla puolivalmiina tai rakennussarjana, täysin piirustusten mukaisesti.

  • Toimitamme alumiiniprofiilit kuuden metrin varastopituuksina tai asiakkaan sa­hauslistan mukaisesti mittaan sahattuina.
  • Sahattuihin profiileihin voidaan myös työs­tää tarvittavat poraukset ja kierteet, jolloin asiakkaan työksi jää pelkkä kokoonpano.

Toimituskokonaisuutta voidaan laa­jentaa tarpeen mukaan. Ra­kenne voidaan toimittaa esimerkiksi ko­koonpantuna ja varusteltuna runkona. Lisäämällä kokoonpantuun runkoon mekaniikkaa ja automaatiota toimituk­seen voidaan saattaa valmis kone tai laite.

Kerro meille mitat ja työstötarpeet niin me toimitamme!

Aluminiiprofiilien sahaus Proficanilta.

Proficanilta myös alumiiniprofiilien erikoistyöstöt.

Myös erittäin tarkat ja monipuoliset erikoistyöstöt onnistuu

Tarvittaessa alumiiniprofiileille voi tehdä erikoistyöstöjä uudella profiileille räätälöidyllä CNC-työstökoneellamme. Uusittu työstökone tuo paremmat mahdollisuudet tarkempien ja monipuolisempien työstöjen tekemiseen.

Täältä näet esimerkkejä valmistamistamme alumiiniprofiilirakenteista.

 

Ota yhteyttä!

NORCAN-alumiiniprofiilien tekniset tiedot.
NORCAN-alumiiniprofiilien tekniset tiedot.

ALUMIINIPROFIILIMME ON KESTÄVÄÄ, EUROOPPALAISTA LAATUA

Toimimme Suomen ainoana laadukkaiden NORCAN-alumiiniprofiilien maahantuojana ja jälleenmyyjänä.

Ranskalainen NORCAN-alumiiniprofiilijärjestelmä on alun perin suunniteltu kone- ja laiterakennuksen tarpeisiin, mutta siitä on kehittynyt hyvin monialaisesti käytettävä järjestelmä kaikenlaisten alumiinirakenteiden valmistamiseen.

Järjestelmä on ympäristöystävällinen ja valmiita rakenteita voi helposti muuntaa tai käyttää uudelleen eri projekteissa.

Profiilien innovatiivisen muotoilun ansiosta perusliitokset syntyvät edulli­sesti M8-vakioruuveja käyttäen, mutta laajan komponenttivalikoiman ansiosta myös erikoisempiinkin tarpeisiin löytyy ratkaisu.

Kaikki komponentit ja profiilit ovat keskenään yhteensopivia tarjoten mahdollisuuden valmistaa alumiinirakenteita joustavasti kaikille teollisuudenaloille.

Täältä voit lukea lisää NORCAN-alumiiniprofiilin ylivoimaisista ominaisuuksista.

Alumiiniprofiilit nopealla toimituksella.

Tarjoamme alumiiniprofiilijärjestelmäasiantuntemuksemme ja laaja-alaisen kokemuksemme myös asiakkaidemme käyttöön

Yhdistämällä asiakkaan tietämyksen omasta prosessistaan ja meidän pitkän ajan alumiiniprofiili- ja laiterakennusosaamisen saavutetaan erinomaisia tuloksia hyvinkin monilla eri teollisuudenaloilla.

Kehitystyön tuloksena syntyvä rakenne voi olla asiakkaan tuotteelle suunniteltu runko, suojarakenne tai kokonainen valmis laite. NORCAN-alumiiniprofiilijärjestelmää hyödyntämällä voidaan valmistaa esimerkiksi mittavarioituva tai eri versioista koostuva yhdennäköinen tuoteperhe ilman suuria alkuinvestointeja.

Tarjoamme mielellämme 20 vuoden aikana saadun kokemuksemme käyttöönne oikeanlaisten alumiiniprofiilien ja -rakenteiden suunnittelemisessa tai tilaamisessa.

 

Ota yhteyttä!

NORCAN alumiiniprofiilijärjestelmään voit tutustua

Verkkokaupassa

TAI

Lataamalla esitteen

 

 

 

<< Katso kaikki artikkelimme

 

OTA YHTEYTTÄ!

Tarjoamme mielellämme 20 vuoden aikana saadun kokemuksemme käyttöönne oikeanlaisten alumiiniprofiilien ja -rakenteiden suunnittelemisessa tai tilaamisessa. Ota yhteyttä!


    Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.