Norcan-alumiiniprofiilit ja komponentit

NORCAN-alumiiniprofiilijärjestelmä on alun perin suunniteltu kone- ja laiterakennuksen tarpeisiin, mutta siitä on kehittynyt hyvin monialaisesti käytettävä järjestelmä kaikenlaisten alumiinirakenteiden valmistamiseen. Järjestelmä on ympäristöystävällinen ja valmiita rakenteita voi helposti muuntaa tai käyttää uudelleen eri projekteissa. NORCAN-profiilijärjestelmä käsittää 60 profiilia ja yli 1000 oheiskomponenttia. Profiilien innovatiivisen muotoilun ansiosta perusliitokset syntyvät edulli­sesti M8-vakioruuveja käyttäen, mutta laajan komponenttivalikoiman ansiosta myös erikoisempiinkin tarpeisiin löytyy ratkaisu.  Alumiiniprofiilit on saatavana joko suljetuilla- tai avonaisilla kiinnitysurilla. Kaikki komponentit ja profiilit ovat keskenään yhteensopivia tarjoten mahdollisuuden valmistaa alumiinirakenteita joustavasti kaikille teollisuudenaloille.

Toimitamme kaikki NORCAN -alumiiniprofiilit ja komponentit suoraan varastostamme isompina tai pienempinä erinä, mittaan sahattuna tai valmiina kokoonpanoina.

Norcan-alumiiniprofiilit suoraan varastosta

Vain mielikuvitus on rajana

NORCAN-profiilijärjestelmästä voidaan rakentaa esimerkiksi laiterunkoja, suojarakenteita, kärryjä ja vaunuja, työpistekalusteita, mainosrunkoja ja mitä erinäisempiä muita rakenteita. Vain mielikuvitus on rajana.

Norcan -profiilijärjestelmän ydin on muotoilussa

ALUMIINIPROFIILI-JÄRJESTELMÄN YDIN MUOTOILUSSA

NORCAN-profiilijärjestelmän ydin on sen muotoilussa, joka mahdollistaa edullisten M8-vakiopulttien ja mutterien käyttämisen liitoksissa.

Kokoonpano on helppoa, koska liitoksien ja komponenttien asentamiseen tarvitaan vain kuusiokoloavain. Säädettäviä erikoiskiinnikkeitä käyttämällä liitoksia on mahdollista valmistaa myös ilman ainuttakaan työstöä.

NORCAN-alumiiniprofiilien kiinnitysurat ovat mitoitettu poikkileikkaukseltaan mahdollisimman pieniksi. (leveys 13,5mm on sovitettu 13mm mutterille ja ruuvinkannalle). Tästä johtuen kiinnityselementtien väliset voimat kohdistuvat lyhintä mahdollista reittiä profiilin keskiosaan. Liitoksesta muodostuu erittäin luja ja joustamaton.

Tutustu paremmin NORCAN-profiilijärjestelmään ja lataa tuoteluettelo mediapankista tai tilaa painettu luettelo tilauslomakkeella.


Mediapankkiin >

Donetti