Tilaus- ja sopimusehdot

 

TOIMITUSEHDOT

 

Käyttöehdot
Asiakas sitoutuu käyttämään Profican Oy:n (y-tunnus 2069865-3) verkkokauppaa tavalla, joka ei riko lakia. Asiakas sitoutuu säilyttämään kirjautumiseen tarvittavat asiakastunnukset huolellisesti siten, etteivät ne joudu ulkopuolisten haltuun.
Asiakasta veloitetaan hänen tunnuksillaan tehdyistä ostoista siihen asti kunnes asiakas toisin ilmoittaa. Mahdollisesta tunnusten väärinkäytöstä on ilmoitettava välittömästi 02 533 1900. Profican Oy:n asiakastunnukset ovat henkilökohtaisia eikä niitä saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Toimitusehdot
Tilaukset toimitetaan Kalajoen varastolta. Rahdin kuljettajana käytämme Schenkkeriä, postia ja matkahuoltoa. Lähetykset on mahdollista toimittaa myös asiakkaan rahtisopimuksella, ja valitsemallaan rahdinkuljettajalla

Tilaaminen
Tuotteet valitaan tarjouspyyntö koriin, kun halutut tuotteet on valittu koriin, tämän jälkeen lähetetään tarjouspyyntökori Proficanille. Tarjouspyynnön saatuaan Profican tekee tarjouskorista tarjouksen pakkaus ja rahtikuluineen, ja lähettää tarjouksen asiakkaan sähköpostiin. Asiakas hyväksyy tai hylkää tarjouksen, kun asiakas hyväksyy tarjouksen niin seuraavaksi siirrytään maksutavan valintaan. Yritys asiakkaille on myös Proficanin suora laskutus mahdollinen.

Tuotteen palauttaminen
Kaikilla tuotteillamme on 7 päivän palautusoikeus. Tuotteiden pitää kuitenkin olla myyntikelpoisia ja alkuperäispakkauksissaan. Vaihto- tai palautusoikeutta ei ole tilauksesta hankituilla tai teetetyillä tuotteilla.
Palautusoikeutta ei myöskään ole sahatuilla tai työstetyillä profiileilla.
Ennen tuotteen palautusta otathan yhteyden myyjääsi.
Asiakas vastaa palautuksen toimituskustannuksista.

Reklamaatio
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa asiakkaan tilausta, tulee virheestä ilmoittaa viimeistään 3 päivän kuluessa toimituksen saapumisesta.
Jos lähetys on vioittunut kuljetuksen tai muun käsittelyn yhteydessä, on vioittumisesta tehtävä välittömästi reklamaatio myös rahdinkuljettajalle.

 

Maksupalveluehdot

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.
Pivon käyttöehdot
MobilePay
Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.
MobilePayn ehdot

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf)
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)
Apple Pay
Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla.
Apple Payn käyttöehdot

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley, Jousto ja AfterPay. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley
Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)
Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)
Lue lisää: walley.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste (.pdf)
Lue lisää: jousto.com
OP Lasku
OP Laskun kuluttajaehdot (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)
Lue lisää: op.fi
AfterPay
Lue lisää: afterpay.fi