ALUMIINIPROFIILIpalvelut

Profican on NORCAN alumiiniprofiilin ainoa suomalainen maahantuoja ja jälleenmyyjä.

Profican varastoi kaikki NORCAN alumiiniprofiilit sekä -komponentit omassa varastossaan Kalajo­ella, jonka ansiosta saamme perustoimitukset erittäin nopeasti kuljetukseen. Lue täältä tarkemmin nopean toimituksen alumiiniprofiili-palveluistamme.

Alumiiniprofiilit toimitetaan kuuden metrin varastopituuksina tai asiakkaan sa­hauslistan mukaisesti mittaan sahattuina. Sahattuihin profiileihin voidaan myös työs­tää tarvittavat poraukset ja kierteet (myös erikoistyöstöt), jolloin asiakkaan työksi jää pelkkä kokoonpano.

Alumiiniprofiileihin voit tutustua verkkokaupassamme.

 

Alumiiniprofiilit JA KOKONAISVALTAISTA KUMPPANUUTTA

Profican tarjoaa alumiiniprofiiliasiantuntemuksensa ja laaja-alaisen kokemuksensa asiakkaidensa käyttöön.

Toimituskokonaisuutta voidaan laa­jentaa täysin tarpeiden mukaan. Alumiinira­kenne voidaan toimittaa esimerkiksi ko­koonpantuna ja varusteltuna runkona. Lisäämällä kokoonpantuun runkoon mekaniikkaa ja automaatiota toimituk­seen voidaan saattaa valmis kone tai laite.

 

Mukana alusta alkaen alumiiniprofiilirakenteen suunnittelemisessa

Olemme monesti mukana asiakkaamme kehitysprosessissa hyvin varhaisesta vaiheesta alkaen ja opimme näin tuntemaan asiakkaan tarpeen perin pohjaisesti. Tältä pohjalta on mahdollista kehittää juuri oi­keanlainen alumiiniprofiilirakenne ja palvelukokonaisuus.

Kehitystyön tuloksena syntyvä rakenne voi olla asiakkaan tuotteelle suunniteltu runko, suojarakenne tai kokonainen valmis laite. NORCAN alumiiniprofiilijärjestelmää hyödyntämällä voidaan valmistaa esimerkiksi mittavarioituva tai eri versioista koostuva yhdennäköinen tuoteperhe ilman suuria alkuinvestointeja.

Yhdistämällä sinun tietämys omasta prosessistasi ja meidän alumiiniprofiili- ja laiterakennusosaaminen saavutamme erinomaisia tuloksia hyvinkin monilla eri teollisuudenaloilla.

Täältä näet esimerkkejä valmistamistamme alumiiniprofiilirakenteista.

 

Ota yhteyttä!

TYÖSTÖT

– Profiilien sahaus määrämittaan
– Profiilien poraukset ja jyrsinnät
– Reikien kierteitykset
– Profiilirakenteiden kokoonpanot

Mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelu toimittamiimme laitteisiin.

SUUNNITTELUOHJELMISTOT

Mekaniikka
– 3D, SolidWorks
– Vertex
Sähkö
– EPLAN

Ota yhteyttä

Tarjoamme mielellämme kokemuksemme käyttöönne oikeanlaisen alumiinprofiilirakenteen suunnittelemisessa tai tilaamisessa.

Lähetä yhteydenottopyyntö ja palaamme asian mahdollisimman pian!


    Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.