Tehokkuutta tuotantoon proficanin kuljetinjärjestelmien avulla

 

Monipuolinen kuljetinjärjestelmä on nopea, varmatoiminen ja työturvallisuutta lisäävä ratkaisu kappaletavaroiden käsittelemiseen, kuten syöttämiseen, purkamiseen, lajittelemiseen tai siirtämiseen.

Olipa kyse sitten perinteisistä kuljetinjärjestelmistä kymmenten grammojen siirtämiseen tai satojen kilojen siirto- ja/tai kääntökapasiteetista, niin meiltä löydät ratkaisun.

TUTUSTU KULJETTIMIIMME

 

 

Proficanin kuljetinjärjestelmällä tuot tehokkuutta ja työturvallisuutta tuotantoon.

suuret ja pienet erät, automaatiolla tai ilman, kaikki onnistuu

 

Tarjoamme kestävät kuljetusjärjestelmät sekä perinteisiin järjestelmiin, joissa vaaditaan osittaista automaatiota tai manuaalisia työpisteitä että kuljetinratkaisut sellaisiin järjestelmiin, joissa vaaditaan suuria määriä, lyhyitä sykliaikoja ja täyttä automaatiota. 

Proficanin koetestatut kuljetinjärjestelmät mahdollistavat taloudelliset kuljetusratkaisut, sillä kuljetinjärjestelmä mitoitetaan tarpeen mukaan lähes mihin tahansa käyttösovellukseen sopiviksi.

Kattavampien kuljetinjärjestelmien ohella valmistamme myös yksittäisiä kuljettimia, jolloin voimme tarjota ratkaisun niin pieneen kuin isompaankin kuljetintarpeeseen.

TUTUSTU KULJETTIMIIMME

Proficanin kuljetinjärjestelmät taipuvat moneen teollisuuteen

 

Kuljettimet suunnitellaan aina käyttöympäristöön sopivaksi. Valmistuskapasiteettia löytyy useammalle teollisuuden alalle.  

Nousevat, laskevat ja kaarevat kuljettimet mahdollistavat monitoimistenkin kuljetinkokonaisuuksien valmistamisen tilaan kuin tilaan.  Tilauksesta saatavilla myös kappaleen kääntölaitteita kuljetinlinjaan. Toimitamme myös tuotantokonesuojat sekä turva-aidat tarvittaessa.

 

 

Kestävät kuljetinjärjestelmät teollisuuteen Proficanilta!

Laadukas ja kestävä kuljetinjärjestelmä nopealla aikataululla

 

Valmistamme kuljettimet aina tarpeisiin räätälöitynä ja kustannustehokkaasti, sillä meillä on vankka yli 20 vuoden kokemus erilaisten räätälöityjen kuljetinjärjestelmien toteutuksesta. 

Hyvän tuote- ja sovellustuntuman ansiosta olemme kehittäneet myös oman kuljetintuoteperheen. Hyväksi todettujen vakiomallien avulla jokaista kuljetinta ei tarvitse suunnitella alusta asti. 

Kuljetinvalikoimaamme kuuluvat

  • Hihnakuljettimet
  • Rullakuljettimet
  • Sivusiirtokuljettimet jonopainejarrulla tai ilman
  • Ketjukuljettimet

Täältä näet kaikki valmiit kuljetinmallimme, tutustu ja ota yhteyttä!

Kuljettimemme valmistetaan laadukkaista NORCAN-komponenteista sekä omavalmisteisia osista, joten kuljettimemme ovat pitkäikäisiä ja kestäviä. Huolto- ja kunnossapitotarve on vähäistä. 

Jokaisen kuljettimen tuotesivulta löytyy lomake, jolla voit lähettää meille tarjouspyynnön tarpeenne mukaisesta kuljetinjärjestelmästänne. Tutustu ja ota yhteyttä!

TUTUSTU KULJETTIMIIMME

Kuljetinjärjestelmät monelle teollisuuden alalle Proficanilta.

Tai ota yhteyttä viereisellä yhteydenottolomakkeella!

 

 

 

 

 

 

<< Katso kaikki artikkelimme

ota yhteyttä!

Tarjoamme mielellämme kokemuksemme käyttöönne oikeanlaisen kuljetinjärjestelmän suunnittelemisessa tai tilaamisessa.

Lähetä yhteydenottopyyntö ja palaamme asian mahdollisimman pian!


    Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.