Oman liikeakselimallistomme PR30-lineaariakseli on tarkoitettu raskaampaan käyttöön, erityisesti konerakentamisen tarpeisiin

 

Valmistamamme PR-lineaariakselimallisto on suunniteltu kuormituksen kestoa ja tarkkuutta vaativaan työskentelyyn. PR-malliston lineaariakseleissa on myös NORCAN alumiiniprofiileihin ja komponentteihin yhteensopivat kiinnitysurat. Mallistosta löytyy kaksi lineaariakselimallia, PR30 ja PR20, joissa kummassakin käytetään kuulajohteita. 

Malliston liikeakselien erona on käytettyjen kuulajohteiden koko sekä päälle tulevan suoran kuormituksen maksimikesto. Nimensä mukaisesti PR20-lineaariakselissa käytetään 20 mm kuulajohdetta ja PR30-lineaariakselissa 30 mm kuulajohdetta. PR20-lineaariakselin suoraan vaunun päälle tulevan kuormituksen maksimi on 24 kN.

 

Kolmella PR30KR-lineaariakselilla valmistamamme työstökone.

Tässä on kolmella PR30KR-lineaariakselilla valmistamamme työstökone.

 

 

 

PR30-lineaariakseli kuularuuvilla.

Järeä PR30 on erityisesti suunniteltu raskaisiin ja tarkkuutta vaativiin käyttöihin

 

PR30-lineaariakselissa on kaksi 30 mm kuulajohdetta rinnakkain kiinni tukevassa raskaan sarjan alumiiniprofiilirungossa, jonka ansiosta se kestää erittäin  suuria kuormia. Kelkan päälle tulevan suoran kuorman maksimi vaakakäytössä on 100 kN.  

Moottorikäyttö voi olla esimerkiksi oikosulku- tai servomoottori. Lisävarusteina saatavana päätyrajat ja suojapalkeet.

  • Kuularuuvilla saadaan tarkin liike. Kuularuuvilla on mahdollista jopa sadasosien paikoitustarkkuus. Vakiorakenteen maksimipituus on 2500 mm. Kuularuuvin vetokuormamaksimi on 20 kN. Käyttökohteina esimerkiksi työstökoneiden liikeakselit ja muu koneenrakennus.
  • Hammashihnakäytöllä saadaan pisintä liikettä. Hammashihnalla onnistuu pitkä ja nopea liike. Akselinpituus voi olla jopa 6 metriä. Hammashihnan vetokuorman maksimi on 1500 N. Käyttökohteina esimerkiksi robottien liikeradat, työstökoneiden liikeakselit ja muu koneenrakennus.
  • Trapetsiruuvi on tarkoitettu ei-säännölliseen, hitaaseen käyttöön. Hitaat liikkeet ja raskaan sarjan säätökäyttö. Maksiminopeus on 40 mm/s. Vakiorakenteen maksimipituus on noin 2500 mm. Trapetsiruuvin veto/puristuskuorman maksimi 1500 mm ruuvin pituuteen asti on 20 kN. Lisävarusteena saatavana myös käsipyörä ja kiristyskahvalukitus ruuville. Käyttökohteina kaikki järeä säätökäyttö.

Iskun pituus ja käyttölaitteen sekä ohjauksen räätälöinti voidaan valmistaa täysin rääätälöidysti käyttötarpeen mukaiseksi. 

PR-lineaariakselimallisto on käytössä jo usealla asiakkaallamme

 

Järeän kokoluokan valmiita lineaariakseleita ei ole helposti saatavilla markkinoilla, joten suunnittelimme ja valmistimme PR30-lineaariakselin, joka on kätevästi tilattavissa suoraan netistä. 

PR-lineaariakselimalleja on valmistettu usealle asiakkaallamme ja PR-lineaariakseleita on käytetty esimerkiksi käsivarsirobottien lisäliikeakseleina, jolloin robotille saadaan huomattavasti lisää ulottuvuutta. 

PR-lineaariakselit ovat suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja ovat täysin Proficanin omaa tuotantoa. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä myös nopeaan toimitukseen. 

 

 

PR30-lineaariakseli hammashihnakäytöllä.

Valmiit lineaariakselit helposti tilattavissa netistä

 

Teimme haastavimman osuuden puolestasi ja suunnittelimme räätälöitävissä olevan PR-lineaariakselimalliston.

Meiltä löytyvät valmiit lineaariakselit erilaisille kuormituksille ja tarkkuuksille, mutta myös erillisiä lineaarijohteita. 

Tilaaminen on tehty helpoksi kätevän tilauslomakkeen avulla 

 

Tutustu liikeakseleihimme ja laita tarjouspyyntöä tulemaan tilauslomakkeella vaikka saman tien. Tilauslomake on nimestään huolimatta vasta tarjouspyyntö ja se löytyy jokaisen tuotteen omalta tuotesivulta.

Tarvittaessa autamme suunnittelussa, joten laita vain rohkeasti tarjouspyyntöä tulemaan.

Tarkemmat lisätiedot löydät verkkokaupastamme. Täältä voit lukea lisää ja tutustua kaikkiin lineaariakseleihimme!

 

 

 

<< Katso kaikki artikkelimme

ota yhteyttä!

Tarjoamme mielellämme kokemuksemme käyttöönne oikeanlaisen lineaariakselin suunnittelemisessa tai tilaamisessa.

Lähetä yhteydenottopyyntö ja palaamme asian mahdollisimman pian!


    Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.