SUOJASEINÄT JA TURVA-AIDAT KONEIDEN JA IHMISTEN SUOJAUKSEEN

Koneturvallisuuden ja työturvallisuuden standardit ohjaavat tekemistä ja tuovat turvaa teollisuuden työntekijöille. Koneiden aiheuttamat mahdolliset riskit pyritään minimoimaan erilaisilla laitesuojauksilla ja turva-aidoilla. 

Turvallisuusstandardit eivät siis koske ainoastaan koneita, vaan myös niihin liitettäviä konesuojia, suoja-aitoja ja kulkuaukkoja.

Turvallinen kone suojaelementteineen estää tapaturmia sekä pitää työskentelyn mielekkäänä ja turvallisuusasetusten mukaisena.

Konesuojat teollisuuteen.

PROFICANIN SUOJASEINILLÄ JA TURVA-AIDOILLA JÄRKEVÄT RATKAISUT TUOTANTOTILOJEN HAASTEISIIN

Erilaisilla suojaseinillä sekä turva-aidoilla saadaan tuotantotilat jäsenneltyä selkeiksi työpisteiksi ja pidettyä kulkuväylät tarkoituksenmukaisina ja työturvallisina. 

NORCAN-profiilijärjestelmän avulla kokoat helposti asennettavat turva-aidat suojaamaan koneita ja laitteita sekä luomaan turvallisia kulkureittejä. 

Suojaseinäelementeillä taas voidaan rakentaa umpinaisempi suojaus koneiden ja laitteiden ympärille tai rajoittaa liikkumista ja näkyvyyttä. 

Luotetusta alumiiniprofiilijärjestelmästä kokoat suojaseinät sekä muut konesuojarakenteet täsmälleen tarpeesi mukaisesti. Lukittavat turvakytkimet, turvavaloverhot, taiteovet, lukittavat rullat jaloiksi, mikä ikinä on tarpeesi, profiilijärjestelmämme taipuu siihen.

Suojaelementtien MUUNNELTAVUUS ON VASTUULLINEN LISÄARVO

Valikoimastamme löytyy erityyppisiä suojaseiniä vaatimuksiltaan erilaisiin kohteisiin: siisteistä umpinaisista tai ikkunallisista seinäelementeistä vaativiakin olosuhteita kestäviin verkkosuojaseiniin. 

Oman yrityksen väreihin maalatut suojaseinät tai turva-aidat luovat laadukasta yrityskuvaa ja viestivät arvostuksesta niin vieraille kuin omalle henkilökunnallekin.

Valmiita aitaelementtejä on helppo muuttaa ja purkaa suunnitelmien muuttuessa profiilien ja verkkoelementtien innovatiivisen muotoilun avulla. Jos esimerkiksi verkkosuojaseinään tulee myöhemmin tarve lisätä vaikkapa kulkuaukko tai roiskesuoja, se onnistuu ilman koko kokonaisuuden vaihtamista. 

Konesuojat teollisuuteen.

TURVA-AIDAT VERKKOSUOJASEINÄELEMENTEISTÄ

Meillä on tuotevalikoimassa valmiita elementtejä, joista voit helposti koota tarvitsemasi turva-aidan aukoilla tai ovella. 

Valmiina olevista aitaelementeistä valmistat nopeasti tarpeesi mukaisen turva-aidan tai ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus sinulle. Elementit voidaan räätälöidä haluamallesi materiaalille ja värille. 

  • Turva-aidat voidaan valmistaa valmiiksi elementeiksi, jotka ovat helppo asentaa, purkaa ja tarvittaessa muokata.
  • Voidaan varustaa haluamallasi kulkuaukolla tai ovella
  • Vakio verkkoelementit ovat 1900 mm korkeita, ja leveydeltään 200-1500 mm asti (100 mm välein)
  • Turva-aidat varustetaan säädettävillä teräsjaloilla, jolloin elementtien asentaminen ja säätäminen on helppoa
  • Toimitukseen sisältyvät myös asennuspiirustukset
  • Profiilit voidaan jauhemaalata halutessasi RAL-sävyillä

Kaipaatko apua turva-aitavalinnoissa? Autamme mielellämme, ota yhteyttä!

VAIHTOEHTOJA VERKKOSEINÄELEMENTILLE  

Hitsaus- ja työstökoneiden suojauksessa verkkosuojaseinä ei usein ole paras ratkaisu, sillä esimerkiksi hitsauksen valokaari, leikkuuneste ja lastut halutaan eristää kokonaan pois näkö- ja kosketusetäisyydeltä. 

Siksi verkkoelementtien lisäksi vaihtoehtoina on myös muita materiaaleja, kuten läpinäkyvä tai tummennettu pleksi, komposiittilevy sekä maalattu alumiinilevy.

 

 

Suojarakenteet ja turva-aidat teollisuuteen Proficanilta.

UMPINAISET SUOJARAKENTEET

Rakenteeltaan umpinaisilla suojaseinillä saadaan rajoitettua liikkumista ja näkyvyyttä. Seinät ovat kevyitä ja helposti käsiteltäviä, alumiinirakenteisia elementtejä, joiden verhoilulevynä on yleensä ibond- tai alumiinilevy.

Suojaseinien yläosiin on asennettavissa ikkunat joko lasi- tai muovitoteutetuksena sekä tarvittaessa turvakytkimellä varustetut ovet. 

Suljettujen suojaelementtien avulla suojarakenteet sopivat erinomaisesti laboratorio- ja konesuojatarpeisiin. 

Valmistamme suojarakennekokonaisuuksia tilauksesta tai voit myös tilata valmiita elementtejä verkkokaupastamme.

Helposti asennettavat, muunneltavat ja kestävät suojaseinät koneiden ja ihmisten suojaamiseen Proficanilta, ota yhteyttä!

 

Tutustu tästä turva-aitaelementteihin.

Tästä suojaseinä-elementteihin.

 

<<Uutiset-sivulle>>

ota yhteyttä!

Tarjoamme mielellämme kokemuksemme käyttöönne oikeanlaisen suojaseinien ja -rakennelmien suunnittelemisessa tai tilaamisessa.

Lähetä yhteydenottopyyntö ja palaamme asian mahdollisimman pian!


    Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.