Alumiiniprofiilien käsittelyyn ja rakentamiseen valmistumassa uudet toimitilat kevääksi 2022  

Uudet, alumiinirakentamiseen optimoidut tilat ovat rakenteilla nykyisen toimitilamme naapuritontille, käytännössä tien toiselle puolelle. Suurimpina muutoksina entisiin tiloihin verrattuna ovat optimoitu työlinjasto, isommat kokoonpanotilat sekä alumiiniprofiilien varastoautomaatti. 

Uudet toimitilat on suunniteltu täysin työvaiheidemme mukaisen järjestyksen mukaan. Myös alumiiniprofiilien työstöön ja komponenttivarastolle sekä pakkauspisteille on omat tilat. Optimoidun työlinjaston ansiosta työskentely on nopeampaa, tehokkaampaa sekä turvallisempaa.  

Isommat tilat tuovat tehokkuutta tuotantoon  

Suuremman kokoonpanotilan myötä rakenteilla voi olla useampia ja myös isompia kokoonpanoja yhtäaikaisesti. Esimerkiksi kuljetinlinjaprojekteja voi olla uudessa testauspisteessa useampi kerrallaan, jolloin tuotannosta tulee nopeampaa, kun laitteita voi koota ja testata yhtäaikaisesti. 

Erilliset tilat alumiiniprofiilien käsittelyyn ja pientarvikevarastolle pitää myös alumiini- ja komponenttituotteet puhtaana pölystä ja liasta.
 

Uusien toimitilojen myötä alumiiniprofiilitoimitus on entistä nopeampaa 

Uusien toimitilojen myötä tuotantokalustoon tehdään päivityksiä sekä tulee uutta, kuten alumiiniprofiileille tarkoitettu varastoautomaatti. Patern-nostimella olevat alumiiniprofiiliniput nopeuttavat alumiiniprofiilitilauksien käsittelyä ja näin ollen myös toimitusta.  

Alumiiniprofiilit ja niistä rakennetut kokoonpanot ja laitteet pysyvät myös paremmin puhtaana ja kolhuitta, kun turha liikuttelu jää pois omien käsittely- ja kokoonpanopisteiden myötä.  

Uudet toimitilat valmistuvat keväällä 2022 

Rakentaminen aloitettiin elokuussa 2021 ja etenee parhaillaan suunnitellusti. Uusien tilojen arvioitu valmistumisaika on vuoden 2022 ensimmäisen kvartaalin aikana. 

Kuvia rakennustyömaalta tässä Linkedin-postauksessa.

Tutustu alumiiniprofiileihimme ja muihin varastotuotteisiimme verkkokauppamme tuotesivulla!

Alumiiniprofiilien käsittelyyn ja valmistamiseen valmistumassa uudet toimitilat.
Alumiiniprofiilien käsittelyyn ja valmistamiseen valmistumassa uudet toimitilat.

 

<< Katso kaikki artikkelimme

ota yhteyttä!

Tarjoamme mielellämme kokemuksemme käyttöönne oikeanlaisen alumiinprofiilirakenteen suunnittelemisessa tai tilaamisessa.

Lähetä yhteydenottopyyntö ja palaamme asian mahdollisimman pian!


    Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.